Skip to main content

THE ULTIMATE FRANCHISE GUIDE TM

Αναζητήστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Published
28 Ιανουαρίου 2020
Modified
28 Ιανουαρίου 2020
Views
4524
Tags
Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης παρέστη ως ομιλητής στο 37ο συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ, που πραγματοποιήθηκε στο EΒΕΑ, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.

Στην παρέμβασή του, αναφέρθηκε στις υψηλές προσδοκίες που καλλιεργούνται στους ιδιοκτήτες ακινήτων, από την τρέχουσα δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και από τις ελπιδοφόρες εξαγγελίες υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά ταυτόχρονα περιέγραψε την πραγματική κατάσταση που επικρατεί αυτή την χρονική στιγμή στην αγορά, που δεν δικαιολογεί υπερβολικές αυξήσεις στην ανανέωση παλαιών μισθώσεων, ούτε συμφωνίες με υψηλά τιμήματα για τις νέες μισθώσεις.

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α Σταύρος Καφούνης από κοινού με τον πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ Στράτο Παραδιά, συμβούλεψαν τους ιδιοκτήτες επαγγελματικών ακινήτων να μην παρασύρονται από τις «σειρήνες τις αγοράς», αναζητώντας ενοίκια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και παρότρυναν τους συναδέλφους επιχειρηματίες, να μη προβαίνουν σε νέες μισθώσεις με υψηλά ενοίκια, που εκ των πραγμάτων δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν.

Τέλος, συμφώνησαν ότι η δημιουργική συνεργασία των δύο φορέων θα συνεχιστεί, ελπίζοντας ότι η εμπειρία των δέκα ετών της οικονομικής κρίσης μας έχει κάνει σοφότερους και θα ενώσουμε δυνάμεις για να μην επιτρέψουμε να δημιουργηθεί ξανά φούσκα στις επαγγελματικές μισθώσεις.

Franchise

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

Ενδιαφέρομαι για franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.
Διαθέτουμε τη πλέον αξιόπιστη βάση για το franchising, με άξονες την διασφάλιση της αξιοπιστίας του franchising και την εξασφάλιση των ενδιαφερομένων δικαιοδόχων και προβαίνουμε στην διαγραφή franchise concepts όταν έχουν διακόψει την ανάπτυξή τους, όταν τα franchise startups δεν έχουν επιτύχει ανάπτυξη εντός δύο ετών, όπως και σε περιπτώσεις μη πλήρωσης βασικών κριτηρίων φερεγγυότητας.
Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Franchising.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.