Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

MON KOOLOOR franchise

Η MONKOOLOOR, βασισμένη στη διατροφική και συναισθηματική αξία του κουλουριού και στη διαχρονική δύναμη του καφέ, αναδεικνύεται ως το πλέον ολοκληρωμένο concept στη Μικρή Εστίαση, φιλοδοξώντας να είναι το σημείο αναφοράς για το «καλό φαγητό στο δρόμο» και να προσφέρει εξειδίκευση, εμπιστοσύνη και χαρά στους καταναλωτές της!

Από το Νοέμβριο του 2022 έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή για τη MON KOOLOOR, αξιοποιώντας το μέγεθος, την ιστορία και τη δύναμη του ομίλου Μούχαλη και εστιάζοντας στο δίπτυχο «Έμφαση στους Ανθρώπους + Ενσωμάτωση Τεχνολογίας» στοχεύει σε:

  • Αύξηση αναγνωρισιμότητας

  • Αύξηση επισκεψιμότητας

  • Εδραίωση της μάρκας ως μια από τις μεγαλύτερες στο street food

  • Βέλτιστη εμπειρία καταναλωτή

  • Συνεχόμενη στελέχωση των υποστηρικτικών ομάδων

  • Στρατηγικές συνεργασίες με τους καλύτερους

  • Non-stop εκπαίδευση προσωπικού

H MON KOOLOOR αποτελεί μια ελκυστική επιλογή franchise και έχει γνωρίσει τόσο μεγάλη επιτυχία εστιάζονται κυρίως στην ευκολία λειτουργίας, στην ευελιξία του ωραρίου και στο μειωμένο κόστος λειτουργικών εξόδων.

Προνόμια Franchise

Διαχρονικό Concept. Με ένα διαχρονικό προϊόν και τις απαραίτητες υποδομές, η MON KOOLOOR προσφέρει μια πρόταση franchise που οδηγεί στην επιτυχία, μέσω ενός ολοκληρωμένου επιχειρηματικού μοντέλου, που διαφοροποιεί την πρόταση αξίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Πολλαπλά Profit Centers. Κουλούρια σε αμέτρητες γεύσεις και είδη, εξαιρετικός καφές και φρέσκοι χυμοί αποτελούν ένα προϊοντικό μείγμα που κερδίζει τον καταναλωτή, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ένα product mix που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, για όλες τις ώρες της μέρας και δημιουργεί μοναδικές ευκαιρίες κερδοφορίας.

Εκπαίδευση & Συνεχής Υποστήριξη. Βασίζοντας την επιτυχία της, τόσο στο προϊόν, όσο και στο ξεχωριστό μοντέλο επικοινωνίας που έχει χτίσει, η MON KOOLOOR επενδύει στη μετάδοση αυτών των αξιών σε όλους του συνεργάτες της. Με ολοκληρωμένη εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη μεταφέρει στους franchisees της, τις βάσεις της επιτυχίας, εξασφαλίζοντας την ομαλή, κερδοφόρα και ενιαία λειτουργία όλων των καταστημάτων.

Δοκιμασμένο Μοντέλο. Με ένα μεγάλο πλήθος επιτυχημένων καταστημάτων, η MON KOOLOOR έχει θέσει τις βάσεις για ένα σωστά δομημένο franchise. Ο υποψήφιος franchisee θα επωφεληθεί από την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει η μητρική εταιρεία προκειμένου να λειτουργήσει το δικό του κατάστημα στη σωστή τοποθεσία, με τον σωστό εξοπλισμό, τις σωστές διαδικασίες και το ελάχιστο κεφάλαιο.

Με το Κλειδί στο Χέρι. Η MON KOOLOOR υποστηρίζει τον franchisee στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, εκπαιδεύει το προσωπικό του καταστήματος και παρέχει έμπειρο αρτεργάτη, αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας και συνταγολόγια. Όλα τα ανωτέρω, εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του καταστήματος από την πρώτη κιόλας ημέρα και βοηθούν τον νέο συνεργάτη της εταιρείας να ξεκινήσει τη λειτουργίας του δικού του MON KOOLOOR σε σύντομο χρόνο.

Ευελιξία. Με ένα μοντέλο franchise ιδανικό για πολλαπλές αγορές, η MON KOOLOOR μπορεί να υλοποιήσει καταστήματα σε 3 διαφορετικούς τύπους (small, medium και large) και με ευέλικτο ωράριο, ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε περιοχής.