Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

COFFEE ISLAND franchise

Τα Coffee Island προτείνουν μια από τις καλύτερες επιχειρηματικές κινήσεις για τον σκεπτόμενο επιχειρηματία, προσφέροντας την ευκαιρία για μια ασφαλή και υγιή επιχειρηματική δράση, με άμεση κερδοφορία και ταχεία απόσβεση του κεφαλαίου επένδυσης.

Γι’ αυτό το λόγο τα Coffee Island στοχεύουν και επενδύουν διαρκώς στην ενδυνάμωση του brand, ενισχύουμε τις υπηρεσίες τους, πρωτοπορούν λανσάροντας νέα και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων. Αποδέκτης όλων των παραπάνω είναι ο καταναλωτής, στη συνείδηση του οποίου έχουν εδραιωθεί ως ο απόλυτος προορισμός καφέ και συνοδευτικών ροφημάτων με συνέπεια να εξασφαλίζουν ιδιαιτέρως θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης για το δίκτυο των συνεργατών τους.

Τα Coffee Island πιστεύουν έμπρακτα στο δίκαιο επιχειρείν και γι’ αυτό προσφέρουν στους συνεργάτες - franchisees τους ένα επιχειρηματικό μοντέλο απαλλαγμένο από οικονομικές δεσμεύσεις επί του κύκλου εργασιών του, δηλ. δεν υπάρχουν royalties και marketing fees.

Τα Coffee Island διαθέτουν παραγωγική αυτονομία και επενδύουν συνεχώς στην Έρευνα & την Ανάπτυξη, στην τεχνογνωσία του καφέ και στη σωστή εκπαίδευση των franchisees τους. Κατορθώσαν να επιτύχουμε όλα αυτά τα χρόνια μια ομοιόμορφη διανομή στην ανάπτυξη του δικτύου τους με στρατηγικές τοποθετήσεις των καταστημάτων διασφαλίζοντας έτσι την προοπτική συνεχούς διεύρυνσης ενός απολύτως υγιούς δικτύου.

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου Coffee Island, δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στο 2106540681 ή να μας στείλεις email στο sales@franchise.gr