Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

Bridge Coffee Roasters

Στα Bridge Coffee Roasters η τέχνη του καφέ συνδυάζεται με την τέχνη της αισθητικής. Τα καταστήματά μας με τη σύγχρονη διακόσμηση και τη μοντέρνα αισθητική street art είναι φτιαγμένα στο χέρι με δημιουργική έμπνευση.

Η Bridge Coffee Roasters έρχεται να δημιουργήσει ένα νέο statement στα 3rd wave street café της πόλης. Η φιλοσοφία των Bridge είναι αντισυμβατική, εστιάζει αποκλειστικά στο προϊόν, παρέχει στους πελάτες εξαιρετική ποιότητα στη σωστή τιμή και προσφέρει πολυεπίπεδη εξυπηρέτηση σε φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον.

Σήμερα, τα Bridge υιοθετούν την στρατηγική του franchising για την ανάπτυξήτους, παρέχοντας ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα λειτουργίας και ολοκληρωμένη υποστήριξη, διαθέτοντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες οργανωτικές και υλικοτεχνικές υποδομές, με σύγχρονη παραγωγική μονάδα και εκπαιδευτικό κέντρο, όπως και call center επί της Πειραιώς 2 στο Μοσχάτο.

Τα Bridge έχουν σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικόσύστημα, το οποίο αφορά στη λειτουργία σύγχρονων street café, με κύριοπροϊόν μονοποικιλιακούς και specialty καφέδες ανώτερης ποιότητας (βραβευμένους από το cup of excellence), όπως και μια σειρά από ροφήματα,γλυκά, αλμυρά εδέσματα και σκεύη για το σπίτι ή το γραφείο.

Η σύγχρονη παραγωγική μονάδα της μητρικής εταιρείας, η οποία διαθέτει εξοπλισμό νέας τεχνολογίας, εργαστήριο ελέγχου ποιότητας και συσκευαστήριο, αποτελεί εγγύηση αναφορικά με την υποστήριξη και εφοδιασμό του δικτύου των καταστημάτων.