Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

διπλώματα ευρεσιτεχνίας

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, από την 15η Απριλίου 2019, έθεσε στη διάθεση του κοινού και των συνεργατών του τη νέα εφαρμογή Ηλεκτρονικής Κατάθεσης Αιτήσεων.

Όπως αναφέρεται, «με το νέο σύστημα δεν αλλάζει τίποτε από τη νομοθεσία, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τη διαδικασία. Αλλάζει μόνον ο τρόπος κατάθεσης που θα γίνεται πλέον ΜΟΝΟΝ ηλεκτρονικά, μέσω του νέου συστήματος, ενώ οι πληρωμές θα γίνονται ΜΟΝΟ με χρήση πιστωτικής κάρτας».

Η έκδοση που είναι σε λειτουργία αυτή τη στιγμή «θα εξελίσσεται διαρκώς κι έτσι κάθε παρατήρησή θα είναι ευπρόσδεκτη, θα ληφθεί υπόψη και θα ενσωματωθεί στο νέο σύστημα άμεσα ή μεσοπρόθεσμα κατά περίπτωση».

Για οποιαδήποτε απορία ή για οποιαδήποτε δυσκολία χρήσης, παρέχεται τεχνική υποστήριξη στα τηλέφωνα 210 6183692-4 από 09:00 έως 16:00 καθημερινά. Εναλλακτικά, μέσω email στο help_desk@obi.gr και απάντηση το αργότερο εντός δύο εργασίμων ωρών.

Σημειώνεται ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μεταβεί στις εγκαταστάσεις του ΟΒΙ, στην Κεντρική Διεύθυνση του Οργανισμού και σύντομα στα κατά τόπους Περιφερειακά Γραφεία του. Εκεί, με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού θα έχει τη δυνατότητα καταθέσει την αίτησή του με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα διατίθενται γι’ αυτή τη χρήση.