Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

Γρηγόρης ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, ο Γρηγόρης αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά πολλοί συνάνθρωποί μας να καλύψουν βασικές ανάγκες που πολλές φορές τις θεωρούμε δεδομένες.

Γι’ αυτό, στηρίζει ενεργά τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ΜΠΟΡΟΥΜΕ βοηθώντας την αποφυγή της σπατάλης του φαγητού και στην καταπολέμηση της πείνας. Σε ετήσια βάση προσφέρει περισσότερα από 500.000 μικρογεύματα, τόσο στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Μπορούμε όσο και σε Τοπικούς φορείς, για την κάλυψη των αναγκών σίτισης συνανθρώπων μας. Έτσι, θέλουμε να πιστεύουμε ότι προσφέρουμε μια μικρή ανακούφιση, ένα μικρό διάλειμμα, στη δύσκολη καθημερινότητα πολλών.

Επειδή η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας, ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ με έντονη τη συναίσθηση του χρέους που έχει απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, επενδύει στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ορθή διαχείριση των αποβλήτων και των φυσικών πόρων. Για την βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων υλοποιούνται συνεχώς περιβαλλοντικά προγράμματα:

• Για την ανακύκλωση χαρτιού έχουν τοποθετήσει κάδοι συλλογής χαρτιού στα γραφεία για την προώθησή τους σε εταιρεία ανακύκλωσης.

• Για την ανακύκλωση μελανιών & toners έχουν τοποθετήσει κάδοι συλλογής στα γραφεία για την προώθησή τους σε εταιρεία ανακύκλωσης.

• Για την ανακύκλωση λαμπτήρων έχουν τοποθετήσει κάδοι συλλογής στα γραφεία για την προώθησή τους σε εταιρεία ανακύκλωσης

• Γίνεται συνεχής παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας στα γραφεία

• Υπάρχει συνεργασία με φορείς εναλλακτικής διαχείρισης για τη διαχείριση των απορριμμάτων από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπως ο ΑΦΗΣ για την ανακύκλωση των μπαταριών και η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. για την ανακύκλωση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων.

• Γίνεται διαχωρισμός απορριμμάτων (σε όσα καταστήματα είναι εφικτό)

• Γίνεται ανακύκλωση μαγειρικών λιπών – ελαίων σε όσα καταστήματα εφαρμόζεται

• Διεξάγεται πιλοτικό πρόγραμμα σε κάποια καταστήματα για την ανακύκλωση του υπολείμματος καφέ espresso μέσω της εταιρείας Biorecycling για παραγωγή βιομάζας.

• Συνεχής ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων σε γραφεία και καταστήματα σε θέματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και ορθής διαχείρισης αποβλήτων.