Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

iRED

Η ired αποτελεί ένα κορυφαίο brand, δυναμικό και αξιόπιστο στον χώρο της τεχνολογίας και γενικότερα του επιχειρείν, με 11 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και αναπτύσσεται μέσω franchise, παρέχοντας προνομιακούς όρους για συγκεκριμένα "πόστα", δηλ. με μειωμένη επένδυση.

Η πρόταση franchise της ired διασφαλίζεί υψηλά έσοδα από επισκευές και πωλήσεις, με σημαντικά περιθώρια μεικτού κέρδους και κυρίως διαχρονικότητα σε ένα κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς, με την εγγύηση του αναγνωρισμένου brand ired.

Όλα τα καταστήματα ired διαθέτουν μοντέρνο και φιλικό σχεδιασμό, και χωρίζονται σε δυο μέρη:

Α) την αίθουσα υποδοχής / αναμονής πελατών και έκθεσης προϊόντων και

Β) το εργαστήριο επισκευών.

Η πρόταση franchise της ired χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα, χαμηλό ρίσκο και σημαντικές προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης και αύξησης της κερδοφορίας καθώς αφορά σε ένα κλάδο που αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς, με κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την κορυφαία φήμη και τεχνογνωσία ired.

Ξεκινήστε το δικό σας κατάστημα ired σε επιπλεγμένους χώρους της εταιρείας, οι οποίοι έχουν χαμηλά ενοίκια και ταυτόχρονα εξαιρετική διέλευση, με αρχική επένδυση 40,000 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των entry fees. Επικοινωνήστε στο 2106540681 ή στο sales@franchise.gr