Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

ΑΒ Βασιλόπουλος

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζομένους και τους πελάτες μας. - Λεωνίδας Βρεττάκος, Chief Operating Officer, AB Βασιλόπουλος

Σε μια αγορά που λειτουργεί υπό διαρκή πίεση, σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο ο οποίος τα τελευταία χρόνια βίωσε σημαντικές και δυστυχώς πρωτάκουστες αναταράξεις, αλλά και σε μια χρονιά όπως το 2017 που επαναλειτούργησαν 400 ανταγωνιστικά καταστήματα, η ΑΒ Βασιλόπουλος κατόρθωσε να έχει μικρές απώλειες τζίρου της τάξης του 3,2%, ενώ διατήρησε το επίπεδο κερδοφορίας υψηλότερο του 4% επί του τζίρου, διπλάσιο δηλαδή του μέσου όρου της αγοράς.

Η προσήλωση της ΑΒ Βασιλόπουλος στον σταθερό της στόχο, να προσφέρει στους πελάτες της το καλύτερο, αποτελεί τον αδιαπραγμάτευτο οδηγό μας σε μια μακρόχρονη πορεία που τη χαρακτηρίζει ο σεβασμός μας στην αγορά, στους συμπαίκτες μας, στον άνθρωπο, στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα αποτελέσματα αυτά σε καθέναν από τους 14.000 εργαζομένους της εταιρείας που αποτελούν το πραγματικό της κεφάλαιο, αλλά κυρίως στους πελάτες μας που μας στηρίζουν 80 χρόνια τώρα και μας τιμούν βάζοντάς μας στα σπίτια τους.

Η εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 78 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων και έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 386 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί περισσότερους από 14.200 εργαζομένους, συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία, ενώ αποτελεί και έναν από τους πιο σημαντικούς επενδυτικούς φορείς.