Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

κορυφαίος φορεάς franchise

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

Οι ολοκληρωμένες δραστηριότητες και οι αποτελεσματικές υπηρεσίες της WiZION GROUP μας έχουν καθιερώσει ως τον κορυφαίο φορεά franchise:

FRANCHISE BUSINESS

Το FRANCHISE BUSINESS, το Νο1 μέσο ενημέρωσης για το franchising, πρωτοκυκλοφόρησε την Άνοιξη του 1998, πριν από οιαδήποτε άλλη σχετική πρωτοβουλία, διατηρεί σταθερά ηγετική, θεσμική και πρωταγωνιστική θέση στον κλάδο, κυκλοφορεί στα περίπτερα, σε νεωτεριστικό σχήμα, με τιμή περιπτέρου 2,5 €, σε διασύνδεση με το Franchise.GR μέσω QRcodes.

Franchise.GR

Το Franchise.GR, το πρώτο portal που δημιουργήθηκε στη χώρα μας, αποτελεί, από το 1998, την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη διαδικτυακή πηγή ενημέρωσης, γεγονός που το έχει αναδείξει ως το #1 αποτέλεσμα σε όλες τις search engines και ranking sites. Παρέχει πλήρη και αντικειμενική πληροφόρηση, με κύριο στόχο την πλήρη καταξίωση του θεσμού.

Franchising.GR

Το Franchising.GR απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση μέσω franchise, παρέχοντας αξιόπιστη και ολοκληρωμένη ενημέρωση και για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζει μια μοναδική δυνατότητα εύρεσης των συστημάτων franchise - επιχειρηματικών προτάσεων ανάλογα με το τι θέλει και τι ψάχνει ο εκάστοτε επενδυτής - επιχειρηματίας.

FBS - Franchise Business Services

Η FBS - Franchise Business Services κατέχει πρωταγωνιστικό και θεσμικό ρόλο στον κλάδο του franchising, καθώς η Μεθοδολογία που ακολουθεί αφορά σε μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προσέγγιση. Αξιοποιώντας την εξαιρετική εμπειρία της, βασιζόμενη στην ελληνική πραγματικότητα και μεταφέροντας διεθνή τεχνογνωσία και πρακτικές, δημιούργησε τομή στον κλάδο του franchising, πρωτόγνωρα δεδομένα και προδιαγραφές ποιότητας, εισάγοντας νέες έννοιες και προσεγγίζοντας ολοκληρωμένα το franchising ως στρατηγική ανάπτυξης. Η εταιρεία μας έχοντας σχεδιάσει και αναπτύξει περισσότερα από 100 συστήματα franchise με μετρήσιμα δεδομένα, διακρίνεται από τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση. Η τεχνογνωσία μας, απόρροια της εμπειρίας μας από το 1995, εγγυάται τον επιτυχή σχεδιασμό και αποτελεσματική υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης της επιχειρηματικής σας πρότασης, με πελατολόγιο που διακρίνεται για τα πλέον αξιόλογα και γνωστά δίκτυα της αγοράς. Οι υπηρεσίες που έχει παράσχει καλύπτουν σχεδόν κάθε επιχειρηματικό κλάδο και αφορούν από τον σχεδιασμό του business concept και την διαχείριση των δικαιοδόχων μέχρι την διενέργεια ερευνών ικανοποίησης των καταναλωτών και την εύρεση στρατηγικών επενδυτών.

Βραβεία Franchise

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κάθε έτος, αναδεικνύοντας τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchise ως στρατηγική ανάπτυξης και των ανθρώπων που ηγούνται του κλάδου, δίνοντας ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών και συνεισφέροντας στην διάδοση του franchising, έχοντας καθιερωθεί απόλυτα στην αγορά ως σήμα ποιότητας και αξιοπιστίας.

Παρατηρητήριο Franchise

Το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, διενεργεί τριμηνιαίες έρευνες, μέσω της μελέτης στατιστικών στοιχείων και on-line ερωτηματολογίων. Οι έρευνές του δημοσιεύονται σε όλα τα έγκριτα μέσα, portals, blogs κ.ο.κ.