Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

Jysk

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου εγκαινιάζονται δύο νέα καταστήματα JYSK, σε Άλιμο και Κοζάνη, ενισχύοντας το δίκτυο της που έτσι φτάνει τα 31 καταστήματα στην Ελλάδα και φέρνοντας την διεθνή Δανέζικη αλυσίδα ακόμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του αρχικού στόχου των 40 καταστημάτων έως το τέλος του 2020, με βάση το πενταετές πλάνο που εκπονήθηκε το 2015, χρονιά εισόδου της JYSK στη χώρα μας.

Ο Άλιμος και η Κοζάνη αποτελούν τους επόμενους σταθμούς του πλάνου ανάπτυξης της JYSK καθώς με τα εγκαίνιά τους, η Δανέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) φτάνει πλέον τα 31 καταστήματα στην Ελλάδα. Τα δύο νέα καταστήματα έρχονται να προστεθούν σε αυτά της Κέρκυρας, της Κορίνθου, της Πεύκης και της Δράμας που εγκαινιάστηκαν μέσα στο καλοκαίρι ολοκληρώνοντας έτσι ένα τρίμηνο έντονης δραστηριότητας σε ότι αφορά την επέκταση του δικτύου της JYSK στη χώρα μας.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα στα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα».

Ο κος Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας και Ουγγαρίας αναφέρει :«Το άνοιγμα δέκα νέων καταστημάτων στη διάρκεια του οικονομικού έτους που τελειώνει στις 31 Αυγούστου αποδεικνύει ότι το πενταετές πλάνο επέκτασης της JYSK Ελλάδας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τα τέσσερα πρώτα χρόνια λειτουργίας της JYSK στην Ελλάδα οι πωλήσεις μας αναπτύσσονται σταθερά ανοδικά, κάτι που δείχνει ότι το επιχειρηματικό μας μοντέλο και οι εξαιρετικές προσφορές μας έχουν απήχηση στους πελάτες μας. Το δίκτυό μας αριθμεί ήδη 31 καταστήματα στην Ελλάδα και πολλά νέα καταστήματα είναι στο πλάνο για το νέο οικονομικό μας έτος που ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου. Η συνεχής επέκταση του δικτύου μας είναι σε απόλυτη συμφωνία με τη στρατηγική μας που είναι να έρθουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στους πελάτες μας έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι από αυτούς να έχουν εύκολη και γρήγορή πρόσβαση σε ένα κατάστημα JYSK».

Με βάση τα παραπάνω η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στον Άλιμο, όπως αναφέρεται, αυτό το σημείο έχει βρεθεί, στην Αγίου Γερασίμου 1 και Κεφαλληνίας ενώ στην Κοζάνη το νέο κατάστημα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βερμίου και Λυγερής.

Ο κος Τσιρώνης, Retail Manager JYSK Ελλάδας λέει αναφορικά με τα δύο νέα καταστήματα:«Οι πελάτες στα νέα μας καταστήματα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα επίπλων, ειδών διακόσμησης και άλλων προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού. Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία μας Click & Collect».