Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

Hard Rock

Άνω του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ προτίθεται να επενδύσει στο Ελληνικό η Hard Rock International, όπως γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της εταιρείας, Jim Allen, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο Hard Rock Cafe στο κέντρο της Αθήνας...

Συγκεκριμένα, η σχετική αναφορά πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της επίσημης ανακοίνωσης της κατάθεσης δεσμευτικής προσφοράς για τη δημιουργία και λειτουργία επιχείρησης καζίνο ευρέως φάσματος δραστηριοτήτων στον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού - Αγίου Κοσμά.

Ο πρόεδρος της Hard Rock International και διευθύνων σύμβουλος της Seminole Gaming τόνισε πως «αν μας δοθεί η ευκαιρία και κερδίσουμε το διαγωνισμό, θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό», υπογραμμίζοντας την εμπειρία της εταιρείας, τις διάφορες μονάδες που λειτουργεί ανά τον κόσμο και τις εκατοντάδες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, η επένδυση θα χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό. Ο κ. Allen δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες γύρω από τους συνεργάτες της εταιρείας για το συγκεκριμένο project, επιφυλασσόμενος για την ανακοίνωση περισσότερων στοιχείων μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε μια γραφική απεικόνιση του ουρανοξύστη που θα κατασκευαστεί, σε περίπτωση που η συγκεκριμένη εταιρεία κερδίσει τον διαγωνισμό.