Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

Fresh Line

Με αφορμή το opening του νέου καταστήματός της Fresh Line στη Γλυφάδα στην οδό Αγγέλου Μεταξά, celebrities, δημοσιογράφοι, bloggers και fans της εταιρείας επισκέφθηκαν από το πρωί το κατάστημα για να γνωρίσουν από κοντά το νέο concept των καταστημάτων.

Μεταξύ των λαμπερών παρευρισκόμενων ήταν οι: Ανθή Βούλγαρη, Μαρία – Λουίζα Βούρου, Έλενα Γαλύφα, Κατερίνα Γιατζόγλου, Στέλλα Δημητρίου, Κατερίνα Ευαγγελινού, Δώρα Κατσικογιάννη, Ισμήνη Νταφοπούλου, Κλέλια Πανταζή, Άννη Πανταζή, Νάνσυ Παραδεισανού, Φλωρίντα Πετρουτσέλι, Σάσα Σταμάτη.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρώτοι την καλύτερη πρόταση Χριστουγεννιάτικων δώρων ομορφιάς: τα 12 πολυαναμενόμενα Peacock XMAS Gift Sets! Μέσα από την περιήγησή τους στο νέο, φιλόξενο και εκσυγχρονισμένο κατάστημα της Γλυφάδας γνωρίσαν καλύτερα τα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών της εταιρείας. Το Fresh Bar και το experience counter κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, αφού μπόρεσαν να δοκιμάσουν live όλα τα νέα προϊόντα.

Πέρα από το κατάστημα στη Γλυφάδα, η εταιρεία επεκτείνεται με άλλα 3 ολοκαίνουρια καταστήματα στο Χαλάνδρι, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στη λεωφόρο Τσιμισκή, αλλά και στο νέο εμπορικό κέντρο Fashion City Outlet στη Λάρισα. Τα νέα καταστήματα είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τo νέο αρχιτεκτονικό σχέδιο της Fresh Line, σηματοδοτώντας την αρχή για την πλήρη ανανέωση του αγαπημένου brand.

FRESH LINE ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ FRESH LINE ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ

Λίγα λόγια για τη Fresh Line

Εμπνευσμένη από την ελληνική βοτανοθεραπεία και ακολουθώντας παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές, η Fresh Line ιδρύθηκε το 1992 ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, ξεκινώντας από ένα κατάστημα στην Αθήνα. Πλέον η εταιρεία παράγει περισσότερα από 300 φυσικά καλλυντικά για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα που περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από αιθέρια έλαια, φυτικά εκχυλίσματα, φυσικά βούτυρα και κλινικά αποδεδειγμένα δραστικά συστατικά. Σε όλα τα σημεία πώλησης της Fresh Line, συναντάμε το Fresh Bar, μια πρωτοποριακή κατηγορία προϊόντων που πωλούνται με το ζύγι στην ποσότητα που επιθυμεί ο πελάτης. Η κατηγορία περιλαμβάνει πιστοποιημένες μάσκες προσώπου που διατηρούνται στο ψυγείο, αφρόλουτρα, γαλακτώματα σώματος και χειροποίητα σαπούνια που σερβίρονται φρέσκα στο κατάστημα. Σήμερα, η ομάδα της Fresh Line αριθμεί περισσότερους από 100 εργαζομένους. Διαθέτει τη δική της μονάδα παραγωγής 6.000 τ.μ. στην Αθήνα και ένα εκτεταμένο δίκτυο 250 σημείων πώλησης σε 12 χώρες.