Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

COFIS

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Το δίκτυο των COFIS στελεχώνεται από καταρτισμένο προσωπικό, νέους σε ηλικία με άριστη εκπαίδευση και καλή διάθεση, οι οποίοι εκπαιδεύονται τουλάχιστον 2 φορές το μήνα μέσα στο κατάστημα. Όλοι οι franchisees εκπαιδεύονται για να γνωρίζουν την κάθε διαδικασία και αυτοματισμό που χρειάζεται ένα κατάστημα COFIS, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν δυναμικά κάθε δυσκολία που μπορεί να εμφανιστεί. Ο πυρήνας των COFIS αποτελείται από άτομα με μεγάλη εμπειρία στην αγορά και στην παρασκευή του καφέ, στο επιχειρηματικό πλάνο, στη προώθηση και στο marketing. Τα COFIS προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη σε κάθε κατάστημα, και είναι δίπλα του σε κάθε ανάγκη.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε δωρεάν το νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS κάνοντας κλικ ΕΔΩ ή και να το αγοράσετε στα περίπτερα μόνο με 2,5 Ευρώ και να ανακαλύψετε νέες επιχειρηματικές προτάσεις franchise, όσο και να μάθετε τις λεπτομέρειες του franchise για τα πλέον καταξιωμένα brands. ΑΦΙΕΡΩΜΑ 38 αλυσίδες franchise αποκαλύπτουν τα συστατικά της επιτυχίας: