Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

#xristougennamazi, ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μοιράζεται τη μαγεία των Χριστουγέννων με μικρούς και μεγάλους και πραγματοποιεί τις πιο αληθινές ευχές με το φως του λαμπερού αστεριού της ΑΒ. Για μία ακόμα χρονιά, η εταιρεία μάς συγκινεί, μας αγγίζει και μας μεταφέρει μηνύματα αγάπης.

Μέσα από μια 360ο καμπάνια, η ΑΒ Βασιλόπουλος αξιοποιεί κάθε κανάλι επικοινωνίας της και αφηγείται ανθρώπινες ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι τα Χριστούγεννα είναι μια ευχή, μια συνάντηση, είναι η αγάπη που μας φέρνει όλους πιο κοντά. Η δύναμη της προσφοράς, που χαρακτηρίζει κάθε ενέργεια της ΑΒ Βασιλόπουλος, αποτυπώνεται στο τηλεοπτικό της σποτ, που αναδεικνύει τη μαγεία των γιορτών. Μέσα από δυνατές τηλεοπτικές εικόνες, ένα λαμπερό αστέρι φέρνει κοντά μια οικογένεια και ζωντανεύει τη μαγεία των γιορτών. Με αφετηρία αυτό το αστέρι, η ΑΒ Βασιλόπουλος μεταφέρει τα μηνύματα των γιορτών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, πολλαπλασιάζοντας το καλό. Γιατί τα Χριστούγεννα είναι πολλά περισσότερα από μια γιορτή. Είναι η χαρά να προσφέρουμε μαζί στους συνανθρώπους μας και να ζήσουμε #xristougennamazi!

Σε αυτό το πνεύμα, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει, για 8η συνεχόμενη χρονιά, τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι σε 6.000 οικογένειες που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και την «Τράπεζα Τροφίμων». Παράλληλα, για μία ακόμη χρονιά διαθέτει τρυφερά «Δώρα Αγάπης» σε επιλεγμένα καταστήματα, με την αγορά των οποίων η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει στην Τράπεζα Τροφίμων €2. Πρόκειται για μια ενέργεια που υλοποιείται για 3η συνεχή χρονιά, με τη διαφορά πως φέτος προσφέρει στους πελάτες ΑΒ τρία ξεχωριστά δώρα, κλεισμένα σε γιορτινά κουτιά, που μπορούν να τα προσφέρουν σε οποιαδήποτε επίσκεψη, να τα δωρίσουν σε κάποιον που το έχει ανάγκη ή να τα αφήσουν στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων στα καταστήματα ΑΒ, για την ενίσχυση τοπικών οργανώσεων.

Όμως, η διάθεση για προσφορά δεν σταματάει εδώ! Με οδηγό το μήνυμα της καμπάνιας της «Χριστούγεννα Μαζί», η ΑΒ Βασιλόπουλος έδωσε μια διπλή υπόσχεση και στην «Κιβωτό του Κόσμου». Η εταιρεία προχώρησε σε προσφορά τροφίμων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε όλα τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου που φιλοξενούνται στην Άνοιξη, τον Πειραιά, τον Κολωνό, την Πωγωνιανή, την Κόνιτσα, τη Χίο και τον Βόλο. Παράλληλα, μέσα από μία εθελοντική ενέργεια, οι άνθρωποι της ΑΒ διοργάνωσαν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή, με παραμύθια, δώρα και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, στο Κέντρο Ημέρας της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό.

Για μία ακόμη χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος μοιράζεται τη μαγεία των Χριστουγέννων και μας καλεί όλους να ζήσουμε «Χριστούγεννα Μαζί» με τους αγαπημένους μας αλλά και να συμμετέχουμε στο κίνημα αγάπης και προσφοράς για όσους το έχουν ανάγκη. Με μία απλή κίνηση, με μία αυθόρμητη ευχή, η ΑΒ Βασιλόπουλος μας υπενθυμίζει ότι τα Χριστούγεννα είναι πολλά περισσότερα από μία γιορτή και γεμίζει με χαρά κάθε χριστουγεννιάτικο τραπέζι, σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος https://www2.ab.gr/xristougennamazi/

#xristougennamazi

Προσφορά σε 6000 οικογένειες που το έχουν ανάγκη

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία υλοποιεί δυναμικές ενέργειες σίτισης, αναγνωρίζοντας τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποί μας λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας τα τελευταία χρόνια. Σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και την «Τράπεζα Τροφίμων», ειδικά για την γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων, προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι 6.000 οικογενειών με παιδιά.

Η ενέργεια πραγματοποιείται, από το 2012, σε συνεργασία με το «Μπορούμε», και ξεκίνησε με την προσφορά τροφίμων για το εορταστικό γεύμα 3.000 τετραμελών οικογενειών με παιδιά. Το 2015, το πρόγραμμα διευρύνθηκε μέσα από τη συνεργασία της ΑΒ με έναν ακόμα αξιόπιστο φορέα, που αποτελεί διαχρονικό σύμμαχο της σε αντίστοιχα προγράμματα, την «Τράπεζα Τροφίμων», ενώ το 2016, η πρωτοβουλία άρχισε να πραγματοποιείται και κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Δώρα αγάπης

Δώρο Αγάπης 1 – Το πιο τρυφερό δώρο. Πρόκειται για ένα τρυφερό και γιορτινό δώρο για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Περιέχει βασικά είδη διατροφής, το οποίο οι πελάτες της ΑΒ μπορούν:

• Να προσφέρουν απευθείας σε κάποιον που γνωρίζουν ότι έχει ανάγκη ή να το κρατήσουν για δική τους χρήση

• Να το αφήσουν στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων στα καταστήματα της ΑΒ, για την ενίσχυση τοπικών οργανώσεων

Περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα ΑΒ: μπισκότα, μαύρη σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος, Passata, αλεύρι, πένες, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ.

Δώρο Αγάπης 2 – Το πιο γιορτινό δώρο. Αποτελεί ένα εκλεκτό δώρο που μπορείτε να προσφέρετε σε οποιαδήποτε επίσκεψη, κατά την περίοδο των γιορτών.

Περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα: Λευκό κρασί «Παράγκα» ή κόκκινο κρασί «Κτήμα Σκούρα – Portes Merlot», πάστα ελιάς καλαμών «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη», φιστίκια «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη».

Δώρο Αγάπης 3 – Το πιο γλυκό δώρο. Ενδείκνυται για ζεστά και γλυκά απογεύματα για τους αγαπημένους σας ή για εσάς. Ένα κουτί με λαχταριστές λιχουδιές για εσάς και τους αγαπημένους σας που μπορείτε να το προσφέρετε ή να το κρατήσετε για εσάς.

Περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα: Coffee Way καφέ φίλτρου φουντούκι/βανίλια, Lindt Excellence σοκολάτα με πορτοκάλι ή Lindt Excellence σοκολάτα με θαλασσινό αλάτι, Lindt Excellence σοκολάτα με με 85% κακάο ή Lindt Excellence σοκολάτα με σοκολάτα υγείας με τσίλι.