Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

Φάνης Μπαμπούλας και Υιός

Όταν ακούμε ευκαιρία Franchise το μυαλό των περισσότερων πηγαίνει στις γνωστές αλυσίδες καφέ και εστίασης. Κι όμως. Ο «Φάνης Μπαμπούλας & Υιός», ένα από τα πιο γνωστά γραφεία τελετών της χώρας και μία επιχείρηση με 42 χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, μας καλεί να μπούμε στο πρώτο οργανωμένο δίκτυο Franchise για Οίκους Τελετών που έχει δημιουργήσει μαζί με την έμπειρη εταιρεία στον κλάδο «FC&D».

Μέσα σε έναν χρόνο, μάλιστα, το πρώτο κατάστημα Franchise αποτελεί γεγονός για την εταιρεία, με την Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης να αποκτά τον δικό της «Φάνη Μπαμπούλα & Υιό». Η προβολή, μάλιστα, που έχει πάρει η εταιρεία μέσα από την νέα επικοινωνιακή της πολιτική και τις επιτυχημένες καμπάνιες της, έχει πολλαπλασιάσει το ενδιαφέρον του κοινού, που αντιλαμβάνεται τα οφέλη μίας τέτοιας κίνησης.

«Από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο που εγκαινιάσαμε την νέα digital παρουσία μας με τον Ευθύμιο Σαββάκη, έχουμε δεχτεί περίπου 40 προτάσεις για ανάπτυξη του δικτύου σε πολλές περιοχές της χώρας. Κι αυτό γιατί το κοινό κατανοεί ότι ένας Οίκος Τελετών δεν είναι στερεοτυπικά κάτι γκρίζο και “νεκρό” στο κομμάτι της επικοινωνίας και της ανάπτυξης, αλλά μπορεί να “γεννήσει” φρέσκιες ιδέες, έξυπνες συμπράξεις και πρωτότυπες κοινωνικές και φιλανθρωπικές καμπάνιες. Βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, κάθε πρόταση για συνεργασία απαιτεί ειδικό έλεγχο και προσεκτική μελέτη, καθώς θέλουμε αυτοί που θα ασπαστούν το όραμά μας και θα αποφασίσουν να γίνουν μέλη της οικογένειάς μας να αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους με φροντίδα, επαγγελματισμό και σεβασμό. Χαρακτηριστικά που είναι ταυτόσημα με το όνομά μας από το μακρινό 1976», αναφέρει ο Βασίλης Μπαμπούλας, την ώρα που το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην Αθήνα θεωρείται πλέον θέμα χρόνου!

Μήπως, τελικά, αλλάξατε γνώμη για την έννοια του Franchise στη χώρα μας και θέλετε να «θάψετε» ιστορία στην περιοχή σας;

Αν ναι, η φόρμα ενδιαφέροντος για το δικό σας κατάστημα «Φάνης Μπαμπούλας και Υιός» βρίσκεται εδώ: http://baboulas.gr/index.php/franc, ενώ η εταιρεία λειτουργεί και γραμμή 24ωρης επικοινωνίας (800 11 28 288).