Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

Häagen-Dazs

Δίνοντας παλμό στο καλοκαίρι, τα αγαπημένα παγωτά Häagen–Dazs υποκλίθηκαν στη μαγεία της έβδομης τέχνης και μετέτρεψαν μία «μυστική» τοποθεσία επί της οδού Πειραιώς, το Μεταλλουργείο, σε ένα απρόσμενο… Secret Cinema! Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το extraordinary musical “The Greatest Showman”, σε ένα μαγικό μουσικοκινηματογραφικό ταξίδι, με συνοδοιπόρους τις μοναδικές γεύσεις των παγωτών Häagen-Dazs.

Mε ανανεωμένες συσκευασίες και ξεχωριστά σχέδια που εμπνεύστηκαν top creators από τη γεύση, την υφή και το στιλ του απολαυστικού παγωτού, τα εκλεκτά παγωτά Häagen–Dazs μας εκπλήσσουν ευχάριστα και αυτό το καλοκαίρι, κάθε ώρα της ημέρας. Διατηρώντας τη βασική αυθεντική συνταγή που παραμένει αναλλοίωτη εδώ και 55 χρόνια χωρίς τεχνητά χρώματα, αρώματα ή συντηρητικά, παλιές και νέες γεύσεις μετατρέπουν το κάθε λεπτό σε μια ατέλειωτη στιγμή απόλαυσης και πολυτέλειας.

Στις αρχές του καλοκαιριού, το αγαπημένο brand υποδέχτηκε τους fans του καλού παγωτού σε ένα… secret pic nic στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα ιδιαίτερο brunch μενού που εμπνεύστηκε ο Γιάννης Αποστολάκης από νέες και old time classic γεύσεις του αγαπημένου παγωτού.

Το δεύτερο κατά σειρά Häagen-Dazs Secret Event επιφύλασσε ένα ατμοσφαιρικό set-up έκπληξη στους καλεσμένους, που παραβρέθηκαν σε ένα extraordinary pop-up θερινό σινεμά, με άνετα πουφ, έντονο άρωμα και χρώματα καλοκαιριού. Τη βραδιά άνοιξαν οι μελωδίες του EnLefko που επιμελήθηκε η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός, Εύα Μπουντούρη, ενώ τους καλεσμένους υποδέχτηκε η ομάδα Fundastick, η οποία έστησε το δικό της great show με ξυλοπόδαρους, ζογκλερικά και φωτιές, σημαίνοντας την έναρξη της προβολής του εντυπωσιακού musical “The Greatest Showman”.

Τα ξεχωριστά σχέδια των ανανεωμένων συσκευασιών και μοναδικά installations έδωσαν στον χώρο extraordinary αισθητική και στυλ, ενώ ένα vintage bar, Volkswagen T2, έγινε το meeting point της βραδιάς, προσφέροντας στους καλεσμένους άφθονο παγωτό, ποπ κορν και δροσιστικά κοκτέιλ.

Γνωστοί Αθηναίοι τίμησαν με την παρουσία τους τα αγαπημένα παγωτά, απόλαυσαν την ταινία και φωτογραφήθηκαν με την αγαπημένη τους γεύση. Όμως, οι extraordinary στιγμές δεν σταματούν εδώ… Κάθε γεύση των Häagen-Dazs σε οδηγεί σε ένα διαφορετικό ταξίδι απόλαυσης, για ένα ξεχωριστό καλοκαίρι!