Latest Franchises

  • ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
  • THE BIG KAHUNA
  • FRUTTI DI MARE
  • ΠΙ & ΦΙ
  • ΚΔΑΠ EXELIXIS KIDS
  • BRAINOBRAIN
  • KAFO

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

Περισσότερα

Τα THE BIG KAHUNA ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της burgerικής κοινότητας... Μια ιδέα που βασίζει τις ρίζες της στην επιθυμία των εμπνευστών της να ζούν ξέγνοιαστα, σαν να είναι πάντα καλοκαίρι, και παράλληλα να δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που πάνω απ' όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους.

Περισσότερα

Το Frutti di Mare είναι μία πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση, που είχε την αφετηρία της στο Βερολίνο από τον πετυχημένο Έλληνα επιχειρηματία της εστίασης Τάσο Ιωσηφίδη, ο οποίος διέκρινε εγκαίρως τόσο την τάση για καλό και προσιτό φαγητό, όσο και αυτή προς την υγιεινή διατροφή, το ψάρι και τα θαλασσινά.

Περισσότερα

Το ΠΙ & ΦΙ είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, η μεγαλύτερη στο χώρο της στην Ελλάδα και μια από τις πιο διακεκριμένες στην Ευρώπη.

Περισσότερα

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με την δυνατότητα, ανάλογα της περιοχής και των στόχων τους, να εντάξουν και τις υπηρεσίες κέντρου μελέτης.

Περισσότερα

Το Brainobrain είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα για παιδιά, το οποίο διαμορφώνει τις ζωές τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Περισσότερα

Τα KAFO coffee & snacks αποτελούν μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise στον κλάδο των street coffee shops και ξεχωρίζουν για την ανταγωνιστικότητά τους σε όλα τα επίπεδα, από το σύγχρονο, μινιμαλιστικό και νεανικό design, την κορυφαία ποιότητα καφέ, την πλήρη εκπαίδευση, μέχρι το υψηλό μεικτό κέρδος και τη συνεχή υποστήριξη που παρέχουν στους franchisees τους, με αρχική επένδυση μικρότερη από 20,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Coffee Festival 2019

Το 4ο Athens Coffee Festival έρχεται τον Σεπτέμβριο και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου το τριήμερο 28-30/9 η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, να γίνει ακόμα μία χρονιά το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου του καφέ αλλά και των coffee lovers γενικότερα.

Το Athens Coffee Festival αποτελεί πλέον ένα από τα κορυφαία και πιο επιδραστικά φεστιβάλ στην αγορά του καφέ και τους ανθρώπους της στην χώρα μας ενώ έχει καταφέρει να μυήσουν στην κουλτούρα του ποιοτικού καφέ χιλιάδες καταναλωτές. Σε πολύ σύντομο λοιπόν χρονικό διάστημα, μέσα σε μόλις 4 χρόνια, δημιουργήθηκε μία δυναμική η οποία αποτυπώνεται τόσο στον εντυπωσιακό όγκο επισκεπτών που κάθε χρόνο αυξάνεται όσο και στην ικανοποίηση των ίδιων των εκθετών.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια σημαντικών εκπροσώπων από τις κορυφαίες προμηθευτικές εταιρείες του κλάδου, από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους αλλά και εκπροσώπους από θεσμικούς φορείς με παγκόσμια παρουσία και δράση, επιβεβαιώνουν τον ρόλο του ως ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά και κοινωνικά φόρουμ στην χώρα μας για την αγορά του καφέ και τους επαγγελματίες της καφεστίασης. Κι όλα αυτά σε μία εποχή που η αγορά του καφέ σημειώνει διαρκή ανάπτυξη με ολοένα και περισσότερες καινοτομίες να κάνουν την εμφάνιση τους. Κάτω από αυτό το πρίσμα, εμβληματικοί οίκοι καφέ, καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι specialty coffee roasters αλλά και ευρύ κοινό δίνουν το ετήσιο ραντεβού τους στο Athens Coffee Festival.

Πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στην τελική ευθεία για το φεστιβάλ αυξάνονται συνεχώς οι δηλώσεις συμμετοχής στην μεγάλη γιορτή του καφέ στην Τεχνόπολη. Ήδη έχουν επιβεβαιωθεί 50 κρατήσεις περιπτέρων από σημαντικές επιχειρήσεις που διαπρέπουν στον κλάδο: από μεγάλες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες καφέ μέχρι εταιρείες εξοπλισμού και από προμηθευτές ροφημάτων (καφέ, τσάι, energy drinks κλπ) μέχρι εξειδικευμένα e-shops κ.α.

Παράλληλα δεκάδες ακόμα επιχειρήσεις έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να συμμετάσχουν ως εκθέτες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, που βασίζονται στο ήδη αυξημένο ενδιαφέρον για συμμετοχή, οι τελικοί εκθέτες θα ξεπεράσουν κατά πολύ τον αρχικό στόχο των 120, αγγίζοντας τους 150 οι οποίοι θα καλύψουν μία εκθεσιακή επιφάνεια 6.000 τ.μ. προσφέροντας στους περίπου 40.000 αναμενόμενους επισκέπτες ένα μοναδικό τριήμερο.

Μέσα από ένα πλούσιο και προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που θα περιλαμβάνει σεμινάρια και τεχνικά workshops θα αναδυθεί ο εκπαιδευτικός, ψυχαγωγικός κι εμπορικός χαρακτήρας του φεστιβάλ, όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλες τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές κι αμερικάνικες εκδηλώσεις. Κάτι που όπως και πέρυσι έτσι και φέτος αναμένεται να μαγνητίσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του χώρου του καφέ από όλη την Ελλάδα καθώς και επισκεπτών από το εξωτερικό. Εκτός από τους επαγγελματίες της καφεστίασης, το φεστιβάλ είναι σχεδιασμένο ώστε να «αγκαλιάζει» και το δυναμικό καταναλωτικό κοινό που ενδιαφέρεται για τις νέες τάσεις κι εξελίξεις, οι οποίες φυσικά θα παρουσιαστούν μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για όσους αναζητούν παραπάνω γνώση στο κομμάτι του καφέ. Άλλωστε ο καφές αποτελεί το άτυπο εθνικό ρόφημα του Έλληνα.

Στο πλαίσιο της προβολής του φεστιβάλ, η διοργανώτρια εταιρεία, έχει καταστρώσει ένα διαφημιστικό πρόγραμμα προϋπολογισμού €100.000. Στόχος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, να ενημερωθούν στοχευμένα όλοι όσοι απασχολούνται στον κλάδο καθώς και οι λάτρεις του καφέ. Ραδιόφωνο, free press και κλαδικά περιοδικά και, φυσικά, social media θα αποτελέσουν βασικά γρανάζια του μηχανισμού διάδοσης και προβολής του Athens Coffee Festival. Παράλληλα σε τακτά χρονικά διαστήματα θα αποστέλλονται σε 35.000 επαγγελματίες του κλάδου ενημερωτικά newsletter για το φεστιβάλ ενώ την τελευταία εβδομάδα θα αποσταλούν στους ίδιους επαγγελματίες του κλάδου μηνύματα SMS προσκαλώντας τους να επισκεφθούν το φεστιβάλ.

Review Us On Google