Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
FER Header

Τα Flocafé Espresso Room, συμπληρώνοντας 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική και Διεθνή αγορά, παρέλαβαν το βραβείο Best Retail Coffee Store 2017 στο πλαίσιο των Retail Business Awards, για το εμβληματικό κατάστημα στον ιστορικό Πύργο Κηφισιάς.

Η ιστορική αλυσίδα, η οποία αριθμεί περισσότερα από 60 καταστήματα, συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ πρόσφατα τιμήθηκε για την επιτυχή ανανέωση του concept της στα βραβεία franchise. Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις επιβραβεύουν την εξέλιξη του concept, του οποίου η φιλοσοφία επικεντρώνεται στην προσφορά της απόλυτης εμπειρίας καφέ σε όλους τους πελάτες του. Επιπλέον, αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας των ανθρώπων του Flocafé Espresso Room για διαρκή καινοτομία και ανανέωση.

Η κ. Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating Officer του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, παραλαμβάνοντας το βραβείο εξέφρασε την ικανοποίηση της ομάδας του Flocafé Espresso Room γι’ αυτή τη διάκριση αναφέροντας: “Το κατάστημα της Κηφισιάς που βραβεύεται σήμερα, αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της ανανέωσης του Flocafé Espresso Room σε όλα τα επίπεδα: προιοντικά, με διαρκή καινοτομία στην γκάμα του καφέ και κατηγορίες όπως το αγαπημένο brunch, σε επίπεδο εξυπηρέτησης με τη διαρκή εκπαίδευση του εξειδικευμένου προσωπικού μας, και – πάνω από όλα – σε επίπεδο ατμόσφαιρας. Σε ένα κτήριο-ορόσημο, τον ιστορικό Πύργο της Κηφισιάς, συνδυάσαμε αρμονικά την κλασική αρχιτεκτονική του κτηρίου με το concept του Flocafé Espresso Room, δημιουργώντας ένα κατάστημα που ξεχωρίζει και αποτελεί προορισμό για όλους τους Αθηναίους.

Η αλυσίδα Flocafé είναι μέλος του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, του μεγαλύτερου Oμίλου Εστίασης στην Ελλάδα, ενός Ομίλου με όραμα για ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα.