Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
FER Header

Τα Flocafé Espresso Room, συμπληρώνοντας 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική και Διεθνή αγορά, παρέλαβαν το βραβείο Best Retail Coffee Store 2017 στο πλαίσιο των Retail Business Awards, για το εμβληματικό κατάστημα στον ιστορικό Πύργο Κηφισιάς.

Η ιστορική αλυσίδα, η οποία αριθμεί περισσότερα από 60 καταστήματα, συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ πρόσφατα τιμήθηκε για την επιτυχή ανανέωση του concept της στα βραβεία franchise. Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις επιβραβεύουν την εξέλιξη του concept, του οποίου η φιλοσοφία επικεντρώνεται στην προσφορά της απόλυτης εμπειρίας καφέ σε όλους τους πελάτες του. Επιπλέον, αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας των ανθρώπων του Flocafé Espresso Room για διαρκή καινοτομία και ανανέωση.

Η κ. Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating Officer του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, παραλαμβάνοντας το βραβείο εξέφρασε την ικανοποίηση της ομάδας του Flocafé Espresso Room γι’ αυτή τη διάκριση αναφέροντας: “Το κατάστημα της Κηφισιάς που βραβεύεται σήμερα, αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της ανανέωσης του Flocafé Espresso Room σε όλα τα επίπεδα: προιοντικά, με διαρκή καινοτομία στην γκάμα του καφέ και κατηγορίες όπως το αγαπημένο brunch, σε επίπεδο εξυπηρέτησης με τη διαρκή εκπαίδευση του εξειδικευμένου προσωπικού μας, και – πάνω από όλα – σε επίπεδο ατμόσφαιρας. Σε ένα κτήριο-ορόσημο, τον ιστορικό Πύργο της Κηφισιάς, συνδυάσαμε αρμονικά την κλασική αρχιτεκτονική του κτηρίου με το concept του Flocafé Espresso Room, δημιουργώντας ένα κατάστημα που ξεχωρίζει και αποτελεί προορισμό για όλους τους Αθηναίους.

Η αλυσίδα Flocafé είναι μέλος του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, του μεγαλύτερου Oμίλου Εστίασης στην Ελλάδα, ενός Ομίλου με όραμα για ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα.

Review Us On Google