Latest Franchises

  • ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
  • THE BIG KAHUNA
  • FRUTTI DI MARE
  • ΠΙ & ΦΙ
  • ΚΔΑΠ EXELIXIS KIDS
  • BRAINOBRAIN
  • KAFO

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

Περισσότερα

Τα THE BIG KAHUNA ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της burgerικής κοινότητας... Μια ιδέα που βασίζει τις ρίζες της στην επιθυμία των εμπνευστών της να ζούν ξέγνοιαστα, σαν να είναι πάντα καλοκαίρι, και παράλληλα να δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που πάνω απ' όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους.

Περισσότερα

Το Frutti di Mare είναι μία πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση, που είχε την αφετηρία της στο Βερολίνο από τον πετυχημένο Έλληνα επιχειρηματία της εστίασης Τάσο Ιωσηφίδη, ο οποίος διέκρινε εγκαίρως τόσο την τάση για καλό και προσιτό φαγητό, όσο και αυτή προς την υγιεινή διατροφή, το ψάρι και τα θαλασσινά.

Περισσότερα

Το ΠΙ & ΦΙ είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, η μεγαλύτερη στο χώρο της στην Ελλάδα και μια από τις πιο διακεκριμένες στην Ευρώπη.

Περισσότερα

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με την δυνατότητα, ανάλογα της περιοχής και των στόχων τους, να εντάξουν και τις υπηρεσίες κέντρου μελέτης.

Περισσότερα

Το Brainobrain είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα για παιδιά, το οποίο διαμορφώνει τις ζωές τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Περισσότερα

Τα KAFO coffee & snacks αποτελούν μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise στον κλάδο των street coffee shops και ξεχωρίζουν για την ανταγωνιστικότητά τους σε όλα τα επίπεδα, από το σύγχρονο, μινιμαλιστικό και νεανικό design, την κορυφαία ποιότητα καφέ, την πλήρη εκπαίδευση, μέχρι το υψηλό μεικτό κέρδος και τη συνεχή υποστήριξη που παρέχουν στους franchisees τους, με αρχική επένδυση μικρότερη από 20,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Coffeelab Blue Cup

Το Τρίτο κύμα του καφέ αναφέρεται στην απόλυτη γευστική έκφραση και ανάπτυξη του εκάστοτε καφέ που απολαμβάνουμε. Αναφερόμαστε σε πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας, αναφερόμαστε σε καθαρά γευστικά χαρακτηριστικά, αναφερόμαστε σε απόλυτα ελεγχόμενα καβουρδίσματα και σε ομάδες ανθρώπων που ως σκοπό έχουν τη συνεχή εξέλιξη του.

Στο τρίτο κύμα θα ακούσουμε όρους όπως «Speciality Coffee», «Micro Lot», «Single Origin» και «Single Estate»

Θα χρησιμοποιήσουμε εξαρτήματα παρασκευής καφέ όπως το Chemex, το V60, το Syphon.

Θα καβουρδίσουμε με τα πιο υπερσύγχρονα μηχανήματα και με τις πιο ολοκληρωμένες γνώσεις θα πετύχουμε τη μεγαλύτερη γευστική ανάπτυξη και καραμελοποίηση αναλόγως την ποικιλία καφέ που επεξεργαζόμαστε.

Δεν θα απαξιώσουμε τη ζάχαρη. Θα φτάσουμε τον καφέ σε επίπεδο να μή τη χρειάζεται απο κανέναν.

Εμείς εδώ στην Coffee Lab είμαστε μια ομάδα από εκφραστές και μόνο! του τρίτου κύματος!

Εφαρμόζουμε πλήρες sustainability και traceability που σημαίνει πως είμαστε σε πλήρη έλεγχο της πορείας του καφέ απο τη φάρμα μέχρι τον τελικό καταναλωτή με σεβασμό σε κάθε στάδιο.

Επιλέγουμε οι ίδιοι την υψηλά ποιοτική πρώτη ύλη, συμμετέχουμε στην επεξεργασία της, ελέγχουμε την αποθήκευση της και τη μεταφορά της μέχρι τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας όπου ο κάθε καφές θα καβουρδιστεί για το μέγιστο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα και μέχρι τα καταστήματα μας όπου οι άρτια εκπαιδευμένοι baristi μας θα τον παράξουν με την καλύτερη διάθεση και γνώση.

Επιλέγουμε να σεβαστούμε τον αγρότη και τη βιωσιμότητα του πετυχαίνοντας υψηλότερες τιμές αγοράς του πράσινου καφέ. Πιστεύουμε σε ένα μέλλον ποιοτικό και δίκαιο για όλους.

Εκπαιδεύουμε τους baristi στα καταστήματα μας με εμμονή στη λεπτομέρεια για το ποιοτικότερο προϊόν και την πρωτόγνωρα ανταγωνιστική εξυπηρέτηση σας.

Εξέλιξη, καινοτομία και ευχάριστη διάθεση! Λέξεις οδηγοί για την καθημερινότητα μας.

We are mood makers!

Review Us On Google