Coffeelab Blue Cup

Το Τρίτο κύμα του καφέ αναφέρεται στην απόλυτη γευστική έκφραση και ανάπτυξη του εκάστοτε καφέ που απολαμβάνουμε. Αναφερόμαστε σε πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας, αναφερόμαστε σε καθαρά γευστικά χαρακτηριστικά, αναφερόμαστε σε απόλυτα ελεγχόμενα καβουρδίσματα και σε ομάδες ανθρώπων που ως σκοπό έχουν τη συνεχή εξέλιξη του.

Στο τρίτο κύμα θα ακούσουμε όρους όπως «Speciality Coffee», «Micro Lot», «Single Origin» και «Single Estate»

Θα χρησιμοποιήσουμε εξαρτήματα παρασκευής καφέ όπως το Chemex, το V60, το Syphon.

Θα καβουρδίσουμε με τα πιο υπερσύγχρονα μηχανήματα και με τις πιο ολοκληρωμένες γνώσεις θα πετύχουμε τη μεγαλύτερη γευστική ανάπτυξη και καραμελοποίηση αναλόγως την ποικιλία καφέ που επεξεργαζόμαστε.

Δεν θα απαξιώσουμε τη ζάχαρη. Θα φτάσουμε τον καφέ σε επίπεδο να μή τη χρειάζεται απο κανέναν.

Εμείς εδώ στην Coffee Lab είμαστε μια ομάδα από εκφραστές και μόνο! του τρίτου κύματος!

Εφαρμόζουμε πλήρες sustainability και traceability που σημαίνει πως είμαστε σε πλήρη έλεγχο της πορείας του καφέ απο τη φάρμα μέχρι τον τελικό καταναλωτή με σεβασμό σε κάθε στάδιο.

Επιλέγουμε οι ίδιοι την υψηλά ποιοτική πρώτη ύλη, συμμετέχουμε στην επεξεργασία της, ελέγχουμε την αποθήκευση της και τη μεταφορά της μέχρι τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας όπου ο κάθε καφές θα καβουρδιστεί για το μέγιστο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα και μέχρι τα καταστήματα μας όπου οι άρτια εκπαιδευμένοι baristi μας θα τον παράξουν με την καλύτερη διάθεση και γνώση.

Επιλέγουμε να σεβαστούμε τον αγρότη και τη βιωσιμότητα του πετυχαίνοντας υψηλότερες τιμές αγοράς του πράσινου καφέ. Πιστεύουμε σε ένα μέλλον ποιοτικό και δίκαιο για όλους.

Εκπαιδεύουμε τους baristi στα καταστήματα μας με εμμονή στη λεπτομέρεια για το ποιοτικότερο προϊόν και την πρωτόγνωρα ανταγωνιστική εξυπηρέτηση σας.

Εξέλιξη, καινοτομία και ευχάριστη διάθεση! Λέξεις οδηγοί για την καθημερινότητα μας.

We are mood makers!

Review Us On Google