Latest Franchises

  • ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
  • THE BIG KAHUNA
  • FRUTTI DI MARE
  • ΠΙ & ΦΙ
  • ΚΔΑΠ EXELIXIS KIDS
  • BRAINOBRAIN
  • KAFO

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

Περισσότερα

Τα THE BIG KAHUNA ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της burgerικής κοινότητας... Μια ιδέα που βασίζει τις ρίζες της στην επιθυμία των εμπνευστών της να ζούν ξέγνοιαστα, σαν να είναι πάντα καλοκαίρι, και παράλληλα να δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που πάνω απ' όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους.

Περισσότερα

Το Frutti di Mare είναι μία πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση, που είχε την αφετηρία της στο Βερολίνο από τον πετυχημένο Έλληνα επιχειρηματία της εστίασης Τάσο Ιωσηφίδη, ο οποίος διέκρινε εγκαίρως τόσο την τάση για καλό και προσιτό φαγητό, όσο και αυτή προς την υγιεινή διατροφή, το ψάρι και τα θαλασσινά.

Περισσότερα

Το ΠΙ & ΦΙ είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, η μεγαλύτερη στο χώρο της στην Ελλάδα και μια από τις πιο διακεκριμένες στην Ευρώπη.

Περισσότερα

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με την δυνατότητα, ανάλογα της περιοχής και των στόχων τους, να εντάξουν και τις υπηρεσίες κέντρου μελέτης.

Περισσότερα

Το Brainobrain είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα για παιδιά, το οποίο διαμορφώνει τις ζωές τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Περισσότερα

Τα KAFO coffee & snacks αποτελούν μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise στον κλάδο των street coffee shops και ξεχωρίζουν για την ανταγωνιστικότητά τους σε όλα τα επίπεδα, από το σύγχρονο, μινιμαλιστικό και νεανικό design, την κορυφαία ποιότητα καφέ, την πλήρη εκπαίδευση, μέχρι το υψηλό μεικτό κέρδος και τη συνεχή υποστήριξη που παρέχουν στους franchisees τους, με αρχική επένδυση μικρότερη από 20,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Avenue

Με τον πλειστηριασμό, λίγο πριν εκπνεύσει το 2018, του εμπορικού κέντρου Avenue στο Μαρούσι, ως σύνολο, να είναι άγονος, η Eurobank, ως επισπεύδουσα εκποιεί, τμηματικά, αυτή τη φορά το κτήριο επιφάνειας 22.000 τετραγωνικών μέτρων.

Συγκεκριμένα, η Eurobank ως εκπρόσωπος των ομολογιούχων τραπεζών, θα προχωρήσει στις 14 Μαρτίου στην εκποίηση ομάδας ακινήτων του Avenue, που ανήκει στην Τρόπαια Συμμετοχική (πρώην Σάνυο). Πρόκειται για 10 καταστήματα, χώρους στάθμευσης και ποσοστά εξ αδιαιρέτου σε βοηθητικούς χώρους, τα οποία θα εκποιηθούν με συνολική τιμή εκκίνησης της τάξης των 9 εκατ. ευρώ. Συνδέονται με ομολογιακό δάνειο 12 εκατ. ευρώ και φέρουν προσημειώσεις και υποθήκες αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Η Τρόπαια

Σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις εξαμήνου 2018, η Τρόπαια εμφανίζει αρνητικά κεφάλαια κίνησης 52,49 εκατ. ευρώ και 24,11 εκατ. ευρώ, ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 51,81 εκατ. ευρώ και 28,33 εκατ. για τον όμιλο και την εταιρεία, αντίστοιχα. Από αυτά ποσά 37,49 εκατ. ευρώ αφορούν δάνεια που έχουν καταγγελθεί από τις τράπεζες, ενώ μέσα του Δεκεμβρίου 2017, η τράπεζα Πειραιώς κοινοποίησε διαταγή αναγκαστικής πληρωμής, που υπέχει θέση αναγκαστικής κατάσχεσης των ακινήτων της Τρόπαια, για το ομολογιακό δάνειο αρχικού ύψους 7,15 εκατ. ευρώ. Το τελευταίο χορηγήθηκε από τις τράπεζες Πειραιώς και Alpha τον Ιανουάριο του 2007 για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων της θυγατρικής εταιρείας Sanyocom.

Λίγο αργότερα, τον Απρίλιο του 2007, η πρώην Sanyo Ελλάς Συμμετοχική έλαβε ένα ακόμη ομολογιακό δάνειο ύψους 12 εκατ. ευρώ και διάρκειας 14 ετών από τη Eurobank. Σκοπός του συγκεκριμένου δανείου ήταν η χρηματοδότηση των εργασιών επέκτασης του εμπορικού κέντρου Sanyo Carrefour σε όμορο αυτού οικόπεδο έκτασης 6.658 τ.μ. Στο υφιστάμενο κτήριο προστέθηκαν περίπου 6.500 νέα τετραγωνικά μέτρα, ενώ το αναβαθμισμένο Avenue ξεκίνησε να λειτουργεί τον Μάιο του 2007. Ωστόσο, τρία χρόνια μετά, η είσοδος στο μηχανισμό δημοσιονομικής προσαρμογής εγκαινίασε την ελληνική χρηματοπιστωτική κρίση που έπληξε και την Τρόπαια Συμμετοχική. Δεν είναι τυχαίο ότι το 2009 η εταιρεία προχώρησε στη διακοπή της παραγωγικής δραστηριότητας των θυγατρικών Arcadia και Arcadia Audiovisual με αντικείμενο την παραγωγή ψηφιακών δίσκων και οπτικών μέσων.

Review Us On Google