Latest Franchises

  • ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
  • THE BIG KAHUNA
  • FRUTTI DI MARE
  • ΠΙ & ΦΙ
  • ΚΔΑΠ EXELIXIS KIDS
  • BRAINOBRAIN
  • KAFO

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

Περισσότερα

Τα THE BIG KAHUNA ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της burgerικής κοινότητας... Μια ιδέα που βασίζει τις ρίζες της στην επιθυμία των εμπνευστών της να ζούν ξέγνοιαστα, σαν να είναι πάντα καλοκαίρι, και παράλληλα να δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που πάνω απ' όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους.

Περισσότερα

Το Frutti di Mare είναι μία πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση, που είχε την αφετηρία της στο Βερολίνο από τον πετυχημένο Έλληνα επιχειρηματία της εστίασης Τάσο Ιωσηφίδη, ο οποίος διέκρινε εγκαίρως τόσο την τάση για καλό και προσιτό φαγητό, όσο και αυτή προς την υγιεινή διατροφή, το ψάρι και τα θαλασσινά.

Περισσότερα

Το ΠΙ & ΦΙ είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, η μεγαλύτερη στο χώρο της στην Ελλάδα και μια από τις πιο διακεκριμένες στην Ευρώπη.

Περισσότερα

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με την δυνατότητα, ανάλογα της περιοχής και των στόχων τους, να εντάξουν και τις υπηρεσίες κέντρου μελέτης.

Περισσότερα

Το Brainobrain είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα για παιδιά, το οποίο διαμορφώνει τις ζωές τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Περισσότερα

Τα KAFO coffee & snacks αποτελούν μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise στον κλάδο των street coffee shops και ξεχωρίζουν για την ανταγωνιστικότητά τους σε όλα τα επίπεδα, από το σύγχρονο, μινιμαλιστικό και νεανικό design, την κορυφαία ποιότητα καφέ, την πλήρη εκπαίδευση, μέχρι το υψηλό μεικτό κέρδος και τη συνεχή υποστήριξη που παρέχουν στους franchisees τους, με αρχική επένδυση μικρότερη από 20,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Hempoil Xania

Η HEMPOIL επεκτείνει το δίκτυό της με ακόμα ένα νέο σημείο μέσω συνεργασίας franchise στα Χανιά! Συγκεκριμένα, στην οδό Κόρακα 32, το νέο κατάστημα προσφέρει στο εξής μια μεγάλη γκάμα από βιολογικά προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης, με κύριο στόχο τη βελτίωση της υγείας και του επιπέδου ζωής του καταναλωτικού κοινού.

Σήμερα, η Hempoil Natural Products αριθμεί 8 καταστήματα σε Αθήνα, Γλυφάδα, Λάρισα, Βέροια, Δάφνη, Χανιά, Καλαμαριά και Κοζάνη, ενώ εντός του 2019, έχουν δρομολογηθεί νέα ανοίγματα σε Καλλιθέα και Στοά Πεσμαζόγλου, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο την παρουσία της!

Η επιχειρηματική πρόταση της Ηempoil Natural Products παρέχει μια σειρά από σημαντικά προνόμια προς τους υποψήφιους συνεργάτες, με κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τη δραστηριοποίηση στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της CBD. Ο franchisee της HEMPOIL λαμβάνει εκπαίδευση καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας και επωφελείται τόσο από το δίκτυο καταρτισμένων επιστημονικών συνεργατών, όσο και από τις αποκλειστικές αντιπροσωπείες κορυφαίων εταιρειών (Enecta, Elixinol, Cannacura-Trompetol & Cannabios) σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η ιδέα του σχεδιασμού για τα κατάστημα franchise της Hempoil® προέκυψε από τα βασικά στοιχειά-σύμβολα που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία της. Ο τρόπος απόδοσης αυτών έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός χώρου με καθαρή, minimal αισθητική, φυσικά υλικά (ξύλο) και το βασικό χρώμα (πράσινο) που αποτελεί την ταυτότητα της εταιρείας.

Review Us On Google