Latest Franchises

  • ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
  • THE BIG KAHUNA
  • FRUTTI DI MARE
  • ΠΙ & ΦΙ
  • ΚΔΑΠ EXELIXIS KIDS
  • BRAINOBRAIN
  • KAFO

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

Περισσότερα

Τα THE BIG KAHUNA ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της burgerικής κοινότητας... Μια ιδέα που βασίζει τις ρίζες της στην επιθυμία των εμπνευστών της να ζούν ξέγνοιαστα, σαν να είναι πάντα καλοκαίρι, και παράλληλα να δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που πάνω απ' όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους.

Περισσότερα

Το Frutti di Mare είναι μία πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση, που είχε την αφετηρία της στο Βερολίνο από τον πετυχημένο Έλληνα επιχειρηματία της εστίασης Τάσο Ιωσηφίδη, ο οποίος διέκρινε εγκαίρως τόσο την τάση για καλό και προσιτό φαγητό, όσο και αυτή προς την υγιεινή διατροφή, το ψάρι και τα θαλασσινά.

Περισσότερα

Το ΠΙ & ΦΙ είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, η μεγαλύτερη στο χώρο της στην Ελλάδα και μια από τις πιο διακεκριμένες στην Ευρώπη.

Περισσότερα

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με την δυνατότητα, ανάλογα της περιοχής και των στόχων τους, να εντάξουν και τις υπηρεσίες κέντρου μελέτης.

Περισσότερα

Το Brainobrain είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα για παιδιά, το οποίο διαμορφώνει τις ζωές τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Περισσότερα

Τα KAFO coffee & snacks αποτελούν μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise στον κλάδο των street coffee shops και ξεχωρίζουν για την ανταγωνιστικότητά τους σε όλα τα επίπεδα, από το σύγχρονο, μινιμαλιστικό και νεανικό design, την κορυφαία ποιότητα καφέ, την πλήρη εκπαίδευση, μέχρι το υψηλό μεικτό κέρδος και τη συνεχή υποστήριξη που παρέχουν στους franchisees τους, με αρχική επένδυση μικρότερη από 20,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Era Wines 1

Η εταιρία BLISSPROJECTS βραβεύθηκε στη διοργάνωση GERMAN DESIGN AWARDS 2019 με το βραβείο Excellent Communications Design – Packaging για το project ERA Wines.

Τα German Design Awards είναι μια ετήσια διοργάνωση υπό την αιγίδα του German Design Council που θεσμοθετήθηκε το 1953 από τη Γερμανική Βουλή και θεωρείται από τα πλέον διεθνώς αναγνωρισμένα κέντρα για την προώθηση της οπτικής επικοινωνίας, του brand management και του design γενικότερα.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 46 μέλη προερχόμενα από 11 διαφορετικές χώρες, κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο του design. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το project επιλέχθηκε από το German Design Council, χωρίς να έχει γίνει αίτηση συμμετοχής από την εταιρία. Τα μέλη του συμβουλίου, κατόπιν σχετικής έρευνας που πραγματοποιούν κάθε χρόνο, εντόπισαν το έργο online και το ξεχώρισαν ως κατάλληλο για συμμετοχή στη διοργάνωση.

Η κριτική επιτροπή έκρινε το έργο ως εξής: «Εξαιρετικός σχεδιασμός που χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και διαθέτει υπέροχα γραφικά, συνδυασμένα με μια διαχρονική εμφάνιση. Επιτρέπει πολλές παραλλαγές και διαφορετικές εφαρμογές χωρίς να χάνει την ταυτότητά του».

Οι Άρης Αλευράς (Managing Director) και Τάσος Φιλίππου (Creative Director), παρευρέθηκαν στις 8 Φεβρουαρίου 2019 στην τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη, στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης εμπορίου Ambiente 2019.

Το βραβευμένο project θα βρίσκεται μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Φρανκφούρτης (Museum Angewandte Kunst, Frankfurt) στα πλαίσια της έκθεσης Excellent Communications Design.

Review Us On Google