Latest Franchises

 • ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
 • THE BIG KAHUNA
 • FRUTTI DI MARE
 • ΠΙ & ΦΙ
 • ΚΔΑΠ EXELIXIS KIDS
 • BRAINOBRAIN
 • KAFO

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

Περισσότερα

Τα THE BIG KAHUNA ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της burgerικής κοινότητας... Μια ιδέα που βασίζει τις ρίζες της στην επιθυμία των εμπνευστών της να ζούν ξέγνοιαστα, σαν να είναι πάντα καλοκαίρι, και παράλληλα να δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που πάνω απ' όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους.

Περισσότερα

Το Frutti di Mare είναι μία πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση, που είχε την αφετηρία της στο Βερολίνο από τον πετυχημένο Έλληνα επιχειρηματία της εστίασης Τάσο Ιωσηφίδη, ο οποίος διέκρινε εγκαίρως τόσο την τάση για καλό και προσιτό φαγητό, όσο και αυτή προς την υγιεινή διατροφή, το ψάρι και τα θαλασσινά.

Περισσότερα

Το ΠΙ & ΦΙ είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, η μεγαλύτερη στο χώρο της στην Ελλάδα και μια από τις πιο διακεκριμένες στην Ευρώπη.

Περισσότερα

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με την δυνατότητα, ανάλογα της περιοχής και των στόχων τους, να εντάξουν και τις υπηρεσίες κέντρου μελέτης.

Περισσότερα

Το Brainobrain είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα για παιδιά, το οποίο διαμορφώνει τις ζωές τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Περισσότερα

Τα KAFO coffee & snacks αποτελούν μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise στον κλάδο των street coffee shops και ξεχωρίζουν για την ανταγωνιστικότητά τους σε όλα τα επίπεδα, από το σύγχρονο, μινιμαλιστικό και νεανικό design, την κορυφαία ποιότητα καφέ, την πλήρη εκπαίδευση, μέχρι το υψηλό μεικτό κέρδος και τη συνεχή υποστήριξη που παρέχουν στους franchisees τους, με αρχική επένδυση μικρότερη από 20,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Retail Business Awards

Τα OK! Anytime Markets διακρίθηκαν στην κατηγορία «Retail Franchisor of the Year» των Retail Business Awards, τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο από την DIRECTION BUSINESS NETWORKS, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες και τη δυναμική της εταιρείας στον κλάδο του λιανεμπορίου. Στην απονομή των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής παρευρέθηκε το σύνολο του Επιχειρηματικού Κόσμου, υψηλόβαθμα και καταξιωμένα στελέχη των κλάδων του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου, της Βιομηχανίας, του Marketing και της Επικοινωνίας, εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό χώρο, καθώς και σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Τα κριτήρια με βάση τα οποία επιλέχθηκε ο καλύτερος πρεσβευτής της κατηγορίας για την τρέχουσα χρονιά ήταν το μέγεθος του δικτύου της εταιρείας, η ανάπτυξη που έχει καταγράψει φέτος, η δυναμική των σημάτων, η γεωγραφική κάλυψη που έχει επιτύχει καθώς η καθιέρωση του brand του στην αγορά.

Τα convenience stores OK! Anytime Markets με ισχυρή παρουσία 15 χρόνων στον χώρο του λιανεμπορίου επενδύουν συνεχώς στη διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων τους με την μέθοδο του Franchising. Σήμερα η εταιρεία μετράει ήδη 103 καταστήματα, με προοπτική την περαιτέρω αύξηση των σημείων πώλησης, δεδομένης της μεγάλης ζήτησης από ενδιαφερόμενους franchisees. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τα OK! Anytime Markets οι συνεργάτες επωφελούνται από σημαντικά πλεονεκτήματα, ορισμένα από τα οποία είναι:

 • Το σήμα και την επωνυμία

 • Την αποκλειστικότητα συνεργασίας και περιοχής

 • Την τεχνογνωσία στο στήσιμο και την οργάνωση του καταστήματα

 • Την αρχική και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού

 • Την συνεχή υποστήριξη λειτουργίας του καταστήματος με παροχή εμπορικής, διοικητικής και οικονομικής τεχνογνωσίας.

 • Ανταγωνιστικές τιμές πώλησης προϊόντων

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Κωνσταντίνος Κορκιδάκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των OK! Anytime Markets ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η ανάδειξή μας ως ο κορυφαίος Retail Franchisor της χρονιάς μας τιμά ιδιαίτερα και επισφραγίζει την προσπάθεια πολλών ετών για την ανάπτυξη ενός υγιούς δικτύου καταστημάτων που πληρούν τις προδιαγραφές και ενισχύουν το concept της εταιρείας μας, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον καταναλωτή. Στόχος μας είναι να μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες που μας επισκέπτονται καθημερινά, με ελκυστικά και λειτουργικά σημεία πώλησης σε κάθε γειτονιά, προσφέροντας μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.»

Review Us On Google