Latest Franchises

 • ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
 • THE BIG KAHUNA
 • FRUTTI DI MARE
 • ΠΙ & ΦΙ
 • ΚΔΑΠ EXELIXIS KIDS
 • BRAINOBRAIN
 • KAFO

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

Περισσότερα

Τα THE BIG KAHUNA ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της burgerικής κοινότητας... Μια ιδέα που βασίζει τις ρίζες της στην επιθυμία των εμπνευστών της να ζούν ξέγνοιαστα, σαν να είναι πάντα καλοκαίρι, και παράλληλα να δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που πάνω απ' όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους.

Περισσότερα

Το Frutti di Mare είναι μία πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση, που είχε την αφετηρία της στο Βερολίνο από τον πετυχημένο Έλληνα επιχειρηματία της εστίασης Τάσο Ιωσηφίδη, ο οποίος διέκρινε εγκαίρως τόσο την τάση για καλό και προσιτό φαγητό, όσο και αυτή προς την υγιεινή διατροφή, το ψάρι και τα θαλασσινά.

Περισσότερα

Το ΠΙ & ΦΙ είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, η μεγαλύτερη στο χώρο της στην Ελλάδα και μια από τις πιο διακεκριμένες στην Ευρώπη.

Περισσότερα

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με την δυνατότητα, ανάλογα της περιοχής και των στόχων τους, να εντάξουν και τις υπηρεσίες κέντρου μελέτης.

Περισσότερα

Το Brainobrain είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα για παιδιά, το οποίο διαμορφώνει τις ζωές τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Περισσότερα

Τα KAFO coffee & snacks αποτελούν μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise στον κλάδο των street coffee shops και ξεχωρίζουν για την ανταγωνιστικότητά τους σε όλα τα επίπεδα, από το σύγχρονο, μινιμαλιστικό και νεανικό design, την κορυφαία ποιότητα καφέ, την πλήρη εκπαίδευση, μέχρι το υψηλό μεικτό κέρδος και τη συνεχή υποστήριξη που παρέχουν στους franchisees τους, με αρχική επένδυση μικρότερη από 20,000 Ευρώ.

Περισσότερα
IcePot Cafe Header

Τα ICE POΤ CAFE αποτελούν ότι πιο καινοτόμο και πρωτοποριακό στον κλάδο της καφεστίασης και του franchising, δεδομένου ότι με τη μοναδική και κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία που αποκλειστικά αξιοποιούν, ανοίγονται νέοι ορίζοντες στον τρόπο κατανάλωσης παντός είδους ροφήματος, δημιουργώντας στον καταναλωτή χαρισματική απόλαυση του ροφήματος που επιλέγει.

Στα ICE POΤ CAFE απολαμβάνουμε όλα τα κρύα ροφήματα αναλλοίωτα παρατείνοντας κατά πολύ τον χρόνο διατήρησης της θερμοκρασίας τους.

Το προϊόν / πατέντα ICE POT αφορά σε μία νέα εφεύρεση, μέσω της οποίας το ρόφημα του καφέ, όπως και κάθε άλλο ρόφημα (π.χ. αναψυκτικό, μπύρα, χυμός, κρασί κ.λπ.), παραμένει αναλλοίωτο και ποιοτικά σταθερό, αφού με την συγκεκριμένη εφεύρεση ο πάγος που αναγκαστικά μέχρι σήμερα εισάγονταν εντός του ποτηριού και αναμιγνύονταν και απαξίωνε τη σύσταση του καφέ, πλέον εσωκλείεται στο πρωτοποριακό προϊόν / θήκη ICE POT και διατηρεί κρύο τον καφέ χωρίς να έρχεται σε επαφή μαζί του.

Με την καινοτομία αυτή, η απόλαυση του καφέ και κάθε άλλου ροφήματος αποκτά διάρκεια και ποιότητα και μεγιστοποιημένο χρόνο ψυχρής θερμοκρασίας, αφού ο πάγος απομονωμένος λιώνει βραδύτερα από αυτόν που είναι μέσα στο ρόφημα.

Τα ICE POT CAFE παρέχουν μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που αφενός τα διαφοροποιούν και αφετέρου δημιουργούν γρήγορα πιστό πελατειακό κοινό:

 • Σταθερή ποιότητα του ροφήματος από την πρώτη γουλιά μέχρι την τελευταία, αφού ο πάγος πλέον δεν αναμειγνύεται με τον ρόφημα, με αποτέλεσμα το ρόφημα να μην νερώνει.

 • Μεγιστοποιημένο χρόνο ψύξης του ροφήματος, αφού πλέον ο πάγος που λειτουργεί ως υλικό ψύξης του ροφήματος, παραμένει εσώκλειστος μέσα στο ICE POT δίνοντας διάρκεια στην διατήρησή του.

 • Ταχύτητα ολοκλήρωσης της διαδικασίας παραγωγής και προσφοράς του καφέ στον καταναλωτή, λόγω συγκεκριμένων τυποποιημένων κινήσεων.

 • Λιγότερα δάκρυα, αφού τα δάκρυα που δημιουργούνταν στο ποτήρι τώρα σχεδόν εξαφανίζονται, με αποτέλεσμα να μην νερώνουν τα χέρια του καταναλωτή και το σημείο τοποθέτησης του ποτηριού.

 • Άριστη και μοναδική διαδικασία παραγωγής από τον barista.

 • Άριστη όψη της εικόνας του προϊόντος, δεδομένου ότι ο καφές και κάθε άλλο ρόφημα εισάγεται και καταναλώνεται ατόφιο και καθαρό, χωρίς να φέρει πάγο που σταδιακά το νερώνει.

 • Εκμηδενισμένα βακτηρίδια και άλλες βλαβερές ουσίες που δημιουργούνται στον πάγο, ανάλογα και με την ποιότητα του νερού της κάθε περιοχής.

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 8,500 €

Εξοπλισμός: από 8,500 €

ENTRY FEES: 8,000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των ICE POT CAFÉ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Review Us On Google