Latest Franchises

  • ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
  • THE BIG KAHUNA
  • FRUTTI DI MARE
  • ΠΙ & ΦΙ
  • ΚΔΑΠ EXELIXIS KIDS
  • BRAINOBRAIN
  • KAFO

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

Περισσότερα

Τα THE BIG KAHUNA ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της burgerικής κοινότητας... Μια ιδέα που βασίζει τις ρίζες της στην επιθυμία των εμπνευστών της να ζούν ξέγνοιαστα, σαν να είναι πάντα καλοκαίρι, και παράλληλα να δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που πάνω απ' όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους.

Περισσότερα

Το Frutti di Mare είναι μία πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση, που είχε την αφετηρία της στο Βερολίνο από τον πετυχημένο Έλληνα επιχειρηματία της εστίασης Τάσο Ιωσηφίδη, ο οποίος διέκρινε εγκαίρως τόσο την τάση για καλό και προσιτό φαγητό, όσο και αυτή προς την υγιεινή διατροφή, το ψάρι και τα θαλασσινά.

Περισσότερα

Το ΠΙ & ΦΙ είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, η μεγαλύτερη στο χώρο της στην Ελλάδα και μια από τις πιο διακεκριμένες στην Ευρώπη.

Περισσότερα

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με την δυνατότητα, ανάλογα της περιοχής και των στόχων τους, να εντάξουν και τις υπηρεσίες κέντρου μελέτης.

Περισσότερα

Το Brainobrain είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα για παιδιά, το οποίο διαμορφώνει τις ζωές τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Περισσότερα

Τα KAFO coffee & snacks αποτελούν μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise στον κλάδο των street coffee shops και ξεχωρίζουν για την ανταγωνιστικότητά τους σε όλα τα επίπεδα, από το σύγχρονο, μινιμαλιστικό και νεανικό design, την κορυφαία ποιότητα καφέ, την πλήρη εκπαίδευση, μέχρι το υψηλό μεικτό κέρδος και τη συνεχή υποστήριξη που παρέχουν στους franchisees τους, με αρχική επένδυση μικρότερη από 20,000 Ευρώ.

Περισσότερα
KOTSOVOLOS

Τις ολοκληρωμένες λύσεις για τον εξοπλισμό σπιτιών που προορίζονται για μισθώσεις μέσω AirBnΒ παρουσίασε ο Κωτσόβολος στο 10ο BnB Guest Conference, στο οποίο ήταν και Diamond Sponsor.

Το συνέδριο ήταν ημερήσιο, έλαβε μέρος την 24η Ιανουαρίου στο Wyndham Grand Hotel και είχε να κάνει με την αγορά της Οικονομίας Διαμοιρασμού & της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης.

Στο συνέδριο πήραν μέρος ιδιοκτήτες ακινήτων συνεργαζόμενοι με όλες τις πλατφόρμες, εταιρίες διαχείρισης ακινήτων, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καθώς και στελέχη Small City Hotels και City Boutique Hotels. Στο κεντρικό πάνελ του συνεδρίου μίλησαν θεσμικοί παράγοντες του Τουρισμού και της αγοράς, στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων και εξειδικευμένοι σύμβουλοι.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν ζητήματα όπως το νομικό πλαίσιο για τις εταιρίες διαχείρισης ακινήτων, φορολογικό πλαίσιο βραχυχρόνιων μισθώσεων, επιστημονικές μελέτες, πλάνα ανάπτυξης και νέες προοπτικές.

Ο Κωτσόβολος έλαβε μέρος με ολοκληρωμένες λύσεις για τον εξοπλισμό των σπιτιών. Πρότεινε τόσο value-for-money λύσεις, όσο και λύσεις που θα βοηθήσουν να «ανεβούν επίπεδο» και να αναγνωριστούν τα καταλύματα ως Airbnb Plus.

Παρουσίασε το Airbnb του Μέλλοντος. Όσοι το επισκέφτηκαν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν το δωμάτιο και να ανοίξουν έναν νέο κόσμο τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα, μπορούσαν να δουν πώς είναι δυνατόν πια να ελέγχουν όλο το κατάλυμα από το κινητό, τη TV ή τη συσκευή τηλεφώνου, «μαθαίνοντας» τις επαυξημένες λειτουργίες που διαθέτουν οι συσκευές αυτές και με τις οποίες μπορεί κανείς να ελέγχει τα φώτα, να παίζει μουσική από την προσωπική του βιβλιοθήκη, να ελέγχει τις κουρτίνες, τη θερμοκρασία αλλά και την τηλεόραση, χωρίς να χρειάζεται χειριστήριο.

Μοίρασε ειδικό κατάλογο 132 σελίδων που μπορείτε να βρείτε και στα 95 καταστήματα Κωτσόβολος ή στο kotsovolos.gr. Εκεί μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα τα προϊόντα με ειδική σήμανση «Airbnb+» που σας προτείνει ο Κωτσόβολος για:

• Κουζίνα, με εντοιχιζόμενες λευκές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας

• Σαλόνι, με smart tvs που θα ανεβάσουν το επίπεδο ψυχαγωγίας των επισκεπτών σας

• Μπάνιο, με ανέσεις όπως πιστολάκια μαλλιών, που αποτελούν σημαντικό στοιχείο της αξιολόγησης των επισκεπτών για το κατάλυμά σας

• Υπνoδωμάτιο, με συσκευές όπως χρηματοκιβώτια που θα βοηθήσουν τους επισκέπτες σας να νιώσουν ασφάλεια για τα πολύτιμα αντικείμενά τους ή συσκευές «Baby Monitors» που θα κάνουν το κατάλυμά σας κατάλληλο και για οικογένειες

• Business Corner, με πολυμηχανήματα για να μπορείτε να κατατάξετε το κατάλυμά σας ως ιδανικό για τη φιλοξενία όσων βρίσκονται σε επαγγελματικά ταξίδια

• Χώρους Ψυχαγωγίας, με είδη barbeque για να γίνετε προορισμός των πιο premium επισκεπτών

Ακόμα, στα καταστήματα Κωτσόβολος ο ενδιαφερόμενος θα βρει επαναστατικά προϊόντα που θα απογειώσουν την εμπειρία των επισκεπτών, όπως την κλειδαριά Danalock V3, με την οποία οι επισκέπτες έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση από το κινητό τους τις μέρες και ώρες της κράτησής τους. Ακόμα, οι επισκέπτες μπορούν να ανοίγουν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας από το κινητό τους με το σύστημα διαχείρισης συσκευών Danalock, αλλά και o ιδιοκτήτης του καταλύματος μπορεί να κλείσει συσκευές, όπως το κλιματιστικό ή το θερμοσίφωνο απομακρυσμένα, μετά το πέρας της κράτησης των επισκεπτών σας.

Ακόμα, ο Κωτσόβολος αναλαμβάνει την εγκατάσταση των λευκών συσκευών, όπως πλυντήρια, κουζίνες, εστίες, εγκατάσταση και συντήρηση των κλιματιστικών, επιτοίχια τοποθέτηση των τηλεοράσεών και την παράδοση και εγκατάσταση των ηλιακών θερμοσιφώνων.

Review Us On Google