Latest Franchises

  • ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
  • THE BIG KAHUNA
  • FRUTTI DI MARE
  • ΠΙ & ΦΙ
  • ΚΔΑΠ EXELIXIS KIDS
  • BRAINOBRAIN
  • KAFO

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

Περισσότερα

Τα THE BIG KAHUNA ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της burgerικής κοινότητας... Μια ιδέα που βασίζει τις ρίζες της στην επιθυμία των εμπνευστών της να ζούν ξέγνοιαστα, σαν να είναι πάντα καλοκαίρι, και παράλληλα να δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που πάνω απ' όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους.

Περισσότερα

Το Frutti di Mare είναι μία πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση, που είχε την αφετηρία της στο Βερολίνο από τον πετυχημένο Έλληνα επιχειρηματία της εστίασης Τάσο Ιωσηφίδη, ο οποίος διέκρινε εγκαίρως τόσο την τάση για καλό και προσιτό φαγητό, όσο και αυτή προς την υγιεινή διατροφή, το ψάρι και τα θαλασσινά.

Περισσότερα

Το ΠΙ & ΦΙ είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, η μεγαλύτερη στο χώρο της στην Ελλάδα και μια από τις πιο διακεκριμένες στην Ευρώπη.

Περισσότερα

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με την δυνατότητα, ανάλογα της περιοχής και των στόχων τους, να εντάξουν και τις υπηρεσίες κέντρου μελέτης.

Περισσότερα

Το Brainobrain είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα για παιδιά, το οποίο διαμορφώνει τις ζωές τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Περισσότερα

Τα KAFO coffee & snacks αποτελούν μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise στον κλάδο των street coffee shops και ξεχωρίζουν για την ανταγωνιστικότητά τους σε όλα τα επίπεδα, από το σύγχρονο, μινιμαλιστικό και νεανικό design, την κορυφαία ποιότητα καφέ, την πλήρη εκπαίδευση, μέχρι το υψηλό μεικτό κέρδος και τη συνεχή υποστήριξη που παρέχουν στους franchisees τους, με αρχική επένδυση μικρότερη από 20,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Epixeiro Monday Tips

Από σήμερα και για 52 εβδομάδες, το epixeiro.gr φέρνει την επιχειρηματικότητα στο προσκήνιο για ακόμη μια φορά, προσκαλώντας σας σε ένα διαφορετικό #businesstrip και κλείνοντας σας θέση στην business class μιας ξεχωριστής διαδρομής γνώσης: Aς καλωσορίσουμε μαζί τα #mondaytips.

Η συγκεκριμένη διαδρομή, που θα κρατήσει έναν ολόκληρο χρόνο, θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά και θα σας δώσει τη δυνατότητα να λάβετε μια δωρεάν επιχειρηματική συμβουλή, απευθείας στο email σας, κάθε Δευτέρα. Έτσι, 52 εβδομάδες του χρόνου, 52 #businesstips.

Μια σειρά συμβουλών γύρω από θεματικές όπως το ανθρώπινο δυναμικό, το marketing, οι δημόσιες σχέσεις, η κοστολόγηση, οι πωλήσεις, το CSR, η ηγεσία, οι χρηματοδοτήσεις, τα επιχειρηματικά σχέδια, το coaching και πολλές ακόμα θα φτάσουν στο inbox σας, με την υπογραφή των ειδικών του κάθε τομέα.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τους παραπάνω όρους, θα έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε περαιτέρω τις γνώσεις σας. Αν, από την άλλη, σας είναι άγνωστοι, κάθε Δευτέρα θα είναι μια ευκαιρία για να μάθετε και κάτι καινούργιο. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες 52 εβδομάδες θα είναι σίγουρα ξεχωριστές και διαφορετικές.

Κάθε email θα σας προσφέρει και μια διαφορετική συμβουλή γύρω από κάποια θεματική. Οποιαδήποτε στιγμή και αν εγγραφείτε στη λίστα, θα λάβετε το πρώτο σας tip, το οποίο θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα της σειράς. Αυτό σημαίνει πως από την στιγμή που θα εγγραφείτε, όποτε και αν συμβεί αυτό, θα λάβετε και τα 52 tips, στις 52 εβδομάδες που ακολουθούν την εγγραφή σας!

Δεν είναι «ένα ακόμη» newsletter. Για την ακρίβεια, δεν είναι newsletter. Είναι μια ολόκληρη διαδρομή γνώσης που στόχο έχει να προωθήσει το επιχειρείν, να λύσει απορίες, να δώσει ιδέες και λύσεις. Τα #mondaytips του epixeiro.gr φέρνουν την επιχειρηματικότητα στο προσκήνιο, για ακόμη μια φορά.

Σε αυτό το #businesstrip, κάθε Δευτέρα ένα #businesstip!

Review Us On Google