Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
WS PREAGREEM 09

Tα γνωστά καταστήματα wellness stores με την 2η πλέον γενιά στο τιμόνι τους από τα αδέρφια Νίκο και Θοδωρή, κλείνουν το 2018 υλοποιώντας το όραμα του ιδρυτή για δημιουργία δικτύου καταστημάτων με Franchise.

Το πρώτο κατάστημα wellness stores με Franchising θα ξεκινήσει την λειτουργία του στην Δράμα αρχές Φεβρουαρίου 2019 και με εφαλτήριο την συνεργασία αυτή θα προχωρήσει και στην περαιτέρω ανάπτυξη στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο νέος συνεργάτης-Franchisee κ. Χρήστος Πιστοφίδης υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας στα γραφεία των wellness stores στις 14-12-2018 και εκτός από τον νομό Δράμας ζήτησε να αναλάβει στην αποκλειστική περιοχή ζώνης ευθύνης του και να αναπτύξει και τους νομούς Σερρών και Καβάλας.

Τα καταστήματα wellness stores (www.wellness-stores.eu) δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και Κύπρο, προσφέροντας επώνυμα, πιστοποιημένα και μοναδικά προϊόντα από όλο τον κόσμο με στόχο την υγιεινή διαβίωση του ανθρώπου. Οι τομείς που καλύπτουν είναι: Επεξεργασία νερού, φίλτρα νερού, ψύκτες νερού, ιονιστές νερού, καθαρισμός αέρα, υγιεινή μπάνιου, συμπληρώματα διατροφής, αποχυμωτές χαμηλών στροφών ενώ διατίθενται και άλλα προϊόντα που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη στο σπίτι ή πιο λειτουργική στο χώρο εργασίας.

Τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανέλαβε η FC&D The Development Experts www.fcd.gr η οποία θα αναλάβει και τον συντονισμό υλοποίησης του Action Plan.

Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Review Us On Google