Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Thesgala

Σε προχωρημένες, παράλληλες διαπραγματεύσεις, με τις Τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού του και με γνωστό Λαρισαίο βιομήχανο ο οποίος δεν αποκλείεται να αναλάβει ρόλο στρατηγικού επενδυτή, βρίσκεται η διοικητική ομάδα του ΘΕΣγάλα.

Οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες και με τον επενδυτή, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ελεγκτικές εταιρείες κάνουν τις αποτιμήσεις, ενώ σχεδιάζεται το μοντέλο και το νομικό πρόσωπο, μέσω του οποίου ο επενδυτής θα εισέλθει στο μετοχικό κεφάλαιο του ΘΕΣγάλα.

Αν και μέχρι στιγμής τίποτε δεν έχει κλείσει, δεν αποκλείεται να υπάρξει θετική κατάληξη και στα δύο μέτωπα το αμέσως προσεχές διάστημα. Σε μια τέτοια περίπτωση ο ΘΕΣγάλα, αφενός θα έχει επιτύχει την αναδιάρθρωση του δανεισμού του, ύψους 6 εκατ. ευρώ και αφ ετέρου θα αποκτήσει αναγκαία ρευστότητα, αντίστοιχου ύψους, δηλαδή περί τα 6 εκατ. ευρώ από τον στρατηγικό επενδυτή.

Εξέλιξη η οποία κρίνεται θετική απ’ όσους παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την πορεία του ΘΕΣγάλα, ο οποίος μετά το επιτυχημένο "λανσάρισμα" του εν μέσω κρίσης, το τελευταίο έτος εμφανίζει σημάδια κόπωσης. Κάτι που έχει "χτυπήσει" και στην καταβολή των μισθών, η οποία όπως αναφέρουν πηγές κοντά στον Συνεταιρισμό, έχει αρχίσει να εξομαλύνεται.

Στην περίπτωση που ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις με τον στρατηγικό επενδυτή, τότε ο ΘΕΣγάλα, από μια συνεταιριστική οντότητα, που έχει παρουσία ήδη στον πρωτογενή τομέα, στον δευτερογενή και στο λιανεμπόριο, εισέρχεται σε νέα φάση αφήνοντας πίσω την "παιδική" ηλικία και τις παιδικές ασθένειες.

Είναι η στιγμή, λένε παράγοντες της αγοράς, που ο συνεταιρισμός, ο οποίος ιδρύθηκε το 2011 και "κατέβηκε" στην κατανάλωση με τα ATMs του το 2013, θέλοντας και μη πρέπει να πάρει το ρίσκο και να παίξει στη μεγάλη κατηγορία.

Η στιγμή είναι κομβική για την επόμενη ημέρα του συνεταιρισμού, ο οποίος μπορεί να έχει καταφέρει να δημιουργήσει brand name, ωστόσο οι άνθρωποι του γνωρίζουν καλύτερα πως σε μια αγορά όπου λεφτά δεν υπάρχουν και η κατανάλωση υποχωρεί, θα πρέπει, αν θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν αυτή τη δυναμική, να προχωρήσουν σε κινήσεις τέτοιες που θα τους εξασφαλίσουν ρευστότητα και προοπτική για το μέλλον.

Βέβαια ο συνεταιρισμός ο οποίος παράγει σήμερα το 10% της εγχώριας παραγωγής αγελαδινού γάλακτος, εκτός από τα δικά του θέματα που πρέπει να διαχειριστεί, βρίσκεται αντιμέτωπος και με τα βαθιά προβλήματα που μαστίζουν την εγχώρια παραγωγή αγελαδινού γάλακτος. Η προτίμηση, μεγάλης μερίδας εγχώριων γαλακτοβιομηχανιών στο εισαγόμενο φθηνότερο γάλα, έχει αναγκάσει αρκετούς κτηνοτρόφους να πετάξουν "λευκή πετσέτα".

Review Us On Google