Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
BRAVO 2018 ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Η 9η Ετήσια Εκδήλωση BRAVO 2018 έλαβε χώρα χθες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση του ετήσιου κοινωνικού διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που αναπτύσσει το Quality Foundation με τη συμμετοχή 142 Οργανισμών με 246 πρωτοβουλίες, 130 Κοινωνικών Εταίρων και 9.250 Ενεργών Πολιτών που συμμετείχαν στο διάλογο και στην ανάδειξη των Πρωτοβουλιών που υποστηρίζουν τη δημιουργία της Ελλάδος του αύριο.

Όλοι οι οργανισμοί που συμμετέχουν στο Θεσμό BRAVO αποτελούν «Πρεσβευτές Βιώσιμης Ανάπτυξης», μίας φιλοσοφίας που υποστηρίζει ένα βιώσιμο μέλλον, και οι οποίοι με τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν συμβάλλουν στη δημιουργία προτύπων υπεύθυνης συμπεριφοράς και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Φέτος, ο θεσμός BRAVO συνδέεται με την Agenda 2030, συνδέοντας ουσιαστικά και όλες τις συμμετέχουσες πρωτοβουλίες με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, αλλά και παρουσιάζοντας τους στόχους αυτούς που είχαν τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Αυτοί αφορούσαν στις Βιώσιμες Πόλεις & Κοινότητες (Στόχος 11), την Καλή Υγεία & Ευημερία (Στόχος 3), την Ποιοτική Εκπαίδευση (Στόχος 4), τις Λιγότερες Ανισότητες (Στόχος 10) και τη Δράση για το Κλίμα (Στόχος 13), δίνοντας η κάθε ομάδα τη δική της προτεραιότητα.

Με τις επιχειρήσεις να δίνουν προτεραιότητα στην Ποιοτική Εκπαίδευση (Στόχος 4), στην Αξιοπρεπή εργασία και οικονομική ανάπτυξη (Στόχος 8), στην Υπεύθυνη Κατανάλωση και Παραγωγή (Στόχος 12), στην καλή Υγεία & Ευημερία (Στόχος 3), στη Δράση για το Κλίμα (Στόχος 13).

Με την τοπική αυτοδιοίκηση να δίνει προτεραιότητα στις Βιώσιμες Πόλεις & Κοινότητες (Στόχος 11), στη Δράση για το Κλίμα (Στόχος 13), στις Λιγότερες Ανισότητες (Στόχος 10), στην Καλή Υγεία & Ευημερία (Στόχος 3) και στη Φθηνή και Καθαρή Ενέργεια (Στόχος 7), ενώ η κοινωνία πολιτών στην Καλή Υγεία & Ευημερία (Στόχος 3), στις Λιγότερες Ανισότητες (Στόχος 10), στην Ποιοτική Εκπαίδευση (Στόχος 4), τη Μηδενική Φτώχεια (Στόχος 1) και τη Μηδενική Πείνα (Στόχος 2).

Η κα Χρυσούλα Εξάρχου, Αντιπρόεδρος του QualityNet Foundation δήλωσε « Όλοι οι συμμετέχοντες στο θεσμό BRAVO λειτουργούν ως πρεσβευτές «Βιώσιμης Ανάπτυξης», της φιλοσοφίας που υποστηρίζει ότι ο καθένας από εμάς συμβάλλει με το δικό του τρόπο στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για εμάς και τα παιδιά μας! Στο θεσμό BRAVO δεν αναδεικνύονται μόνον οι πρωτοβουλίες που σήμερα βραβεύονται αλλά όλες οι 246 πρωτοβουλίες που συμμετέχουν, δεδομένου ότι συνθέτουν το χάρτη Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ελλάδας του σήμερα!»

Στα πλαίσιο της Ετήσιας εκδήλωσης αναπτύχθηκε διάλογος με θέμα «Οι προκλήσεις της Κλιματικής Αλλαγής», όπου με τη συμμετοχή των κ. κ. Κώστα Αγοραστού, Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Σίμου Αναστασόπουλου, Προέδρου Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Γιώργου Βερνίκου, Προέδρου Οικονομικής & Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος, Κωνσταντίνου Καρτάλη, Καθηγητή Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Λόη Λαμπριανίδη, Γενικού Γραμματέα Στρατηγικών & Ιδιωτικών Επενδύσεων Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, Ευθυμίου Λέκκα, Καθηγητή Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πηνελόπης Παγώνη, Ανώτερης Διευθύντριας Υγιεινής, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, Γιώργου Πατούλη, Προέδρου ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμαρουσίου, Ευτύχιου Σαρτζετάκη, Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Μέλους Επιτροπής Κλιματικής Αλλαγής της Τράπεζας της Ελλάδος και Νίκου Χαραλαμπίδη, Γενικού Διευθυντή Greenpeace, αναπτύχθηκε ο διάλογος που εστιάστηκε στην ανάδειξη των προκλήσεων που προκύπτουν από την Κλιματική Αλλαγή και το κόστος προσαρμογής των νέων μοντέλων βιώσιμης ανάπτυξης που θα πρέπει να υιοθετηθούν, καθώς και στο ρόλο που καλούνται να παίξουν όλοι οι εμπλεκόμενοι: Πολιτεία, Επιχειρηματικοί Φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση και Κοινωνία Πολιτών.

Τα συμπεράσματα του διαλόγου και οι θέσεις των ομιλητών θα καταγραφούν και θα παρουσιασθούν προς τους επίσημους φορείς της πολιτείας ως μια συνεισφορά στην ανάπτυξη ενός ευρύτερου διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ στην ιστοσελίδα του http://observatory.sustainablegreece2020.com προκειμένου να δείτε αναλυτικότερα τις πρωτοβουλίες.

Η Ετήσια εκδήλωση του BRAVO 2018 πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των εταιριών: Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, Όμιλος ΥΓΕΙΑ, Coca - Cola, Όμιλος OTE-COSMOTE, Όμιλος Εταιριών Μυτιληναίος, Imerys, Allianz, PWC, ΜΕΛ, Cactus Hotel .

Review Us On Google