Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
FRESH LINE ΝΑΤΑΛΙ ΒΑΓΙΩΝΗ ΜΑΫΡΑ ΒΑΓΙΩΝΗ ΠΑΟΛΑ ΒΑΓΙΩΝΗ

Με αφορμή το opening του νέου καταστήματός της Fresh Line στη Γλυφάδα στην οδό Αγγέλου Μεταξά, celebrities, δημοσιογράφοι, bloggers και fans της εταιρείας επισκέφθηκαν από το πρωί το κατάστημα για να γνωρίσουν από κοντά το νέο concept των καταστημάτων.

Μεταξύ των λαμπερών παρευρισκόμενων ήταν οι: Ανθή Βούλγαρη, Μαρία – Λουίζα Βούρου, Έλενα Γαλύφα, Κατερίνα Γιατζόγλου, Στέλλα Δημητρίου, Κατερίνα Ευαγγελινού, Δώρα Κατσικογιάννη, Ισμήνη Νταφοπούλου, Κλέλια Πανταζή, Άννη Πανταζή, Νάνσυ Παραδεισανού, Φλωρίντα Πετρουτσέλι, Σάσα Σταμάτη.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρώτοι την καλύτερη πρόταση Χριστουγεννιάτικων δώρων ομορφιάς: τα 12 πολυαναμενόμενα Peacock XMAS Gift Sets! Μέσα από την περιήγησή τους στο νέο, φιλόξενο και εκσυγχρονισμένο κατάστημα της Γλυφάδας γνωρίσαν καλύτερα τα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών της εταιρείας. Το Fresh Bar και το experience counter κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, αφού μπόρεσαν να δοκιμάσουν live όλα τα νέα προϊόντα.

Πέρα από το κατάστημα στη Γλυφάδα, η εταιρεία επεκτείνεται με άλλα 3 ολοκαίνουρια καταστήματα στο Χαλάνδρι, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στη λεωφόρο Τσιμισκή, αλλά και στο νέο εμπορικό κέντρο Fashion City Outlet στη Λάρισα. Τα νέα καταστήματα είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τo νέο αρχιτεκτονικό σχέδιο της Fresh Line, σηματοδοτώντας την αρχή για την πλήρη ανανέωση του αγαπημένου brand.

FRESH LINE ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ Fill 350x233 FRESH LINE ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ Fill 350x233

Λίγα λόγια για τη Fresh Line

Εμπνευσμένη από την ελληνική βοτανοθεραπεία και ακολουθώντας παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές, η Fresh Line ιδρύθηκε το 1992 ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, ξεκινώντας από ένα κατάστημα στην Αθήνα. Πλέον η εταιρεία παράγει περισσότερα από 300 φυσικά καλλυντικά για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα που περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από αιθέρια έλαια, φυτικά εκχυλίσματα, φυσικά βούτυρα και κλινικά αποδεδειγμένα δραστικά συστατικά. Σε όλα τα σημεία πώλησης της Fresh Line, συναντάμε το Fresh Bar, μια πρωτοποριακή κατηγορία προϊόντων που πωλούνται με το ζύγι στην ποσότητα που επιθυμεί ο πελάτης. Η κατηγορία περιλαμβάνει πιστοποιημένες μάσκες προσώπου που διατηρούνται στο ψυγείο, αφρόλουτρα, γαλακτώματα σώματος και χειροποίητα σαπούνια που σερβίρονται φρέσκα στο κατάστημα. Σήμερα, η ομάδα της Fresh Line αριθμεί περισσότερους από 100 εργαζομένους. Διαθέτει τη δική της μονάδα παραγωγής 6.000 τ.μ. στην Αθήνα και ένα εκτεταμένο δίκτυο 250 σημείων πώλησης σε 12 χώρες.

Review Us On Google