Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
COSMOTE The Mall

Ο όμιλος ΟΤΕ ξεκινά με δύο καταστήματα ώστε να αξιολογηθεί το νέο αυτό μοντέλο λειτουργίας και να ληφθούν περαιτέρω αποφάσεις.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στη λογική της μείωσης του κόστους και της προσαρμογής στις ανάγκες της ψηφιακής εποχής με το επιπλέον επιχείρημα να είναι ότι οι δύο ανταγωνιστές του ΟΤΕ (Vodafone – Wind) έχουν καταστήματα κυρίως με franchise.

Ως συνεργάτες του σχεδιάζει να επιλέξει από τους περίπου 1.100 υπαλλήλους που απασχολούνται στα 130 καταστήματα Cosmote. Στο πλαίσιο αυτό θα κληθούν, εφόσον το επιθυμούν, να αξιολογηθούν για να αναλάβουν τα δύο καταστήματα με τη μέθοδο της δικαιόχρησης οι ενδιαφερόμενοι, υπό την προϋπόθεση ότι είναι πάνω από 30 ετών και έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια προϋπηρεσία σε κατάστημα ΟΤΕ, παύοντας να είναι υπάλληλοι του ΟΤΕ.

Οι εργαζόμενοι των δύο πρώτων καταστημάτων Cosmote που θα εισέλθουν στο νέο μοντέλο θα μετακινηθούν σε άλλα καταστήματα. Οι υπάλληλοι που τελικά θα επιλεγούν να αναλάβουν με franchise τα δύο καταστήματα ως κίνητρο θα λάβουν τη νόμιμη αποζημίωσή τους συν 14 μισθούς, συν δύο για κάθε παιδί τους.