Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Bestfor Koukou

H «BEST FOR…» αφορά σε μια νέα προσέγγιση που συνδυάζει την ποιότητα και το έξυπνο design με την προσιτή τιμή – ένας συνδυασμός που δημιουργεί μια απόλυτα ανταγωνιστική αξία (value) στον καταναλωτή, στοχεύοντας σε μεγάλη αύξηση του όγκου των πωλήσεων της και επιτυγχάνοντας υψηλά ποσοστά κερδοφορίας, με αποτέλεσμα τη γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης. Αποτέλεσμα του product mix και μέσω franchise διαθέτει καταστήματα σε Μαρούσι, Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, χίο, Βέροια, Περαία, Λέσβο και έχει υπογράψει συμβάσεις για Καλαμάτα, Ρέθυμνο, Ρόδο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, έχει δώσει master franchise σε Ρουμανία, Κύπρο, Αλβανία, Ιταλία, Μοντενέγκρο, Πακιστάν, Νεπάλ, Ινδία.

Η «BEST FOR…» οποία προσανατολίζεται αποκλειστικά σε λιανικές πωλήσεις καινοτόμων προϊόντων υψηλού design και χαμηλού κόστους, κάνοντας προσιτά περισσότερα από 8,000 είδη που καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες όλων των ηλικιακών και εισοδηματικών ομάδων.

Τα προϊόντα που προσφέρει η  “BEST FOR…”  απευθύνονται σε όλη την οικογένεια και το σπίτι και ειδικότερα  καλύπτουν  λειτουργικές ανάγκες  για το σπίτι, την υγεία και την περιποίηση , την ομορφιά, το γραφείο, τα δώρα, τα εποχιακά προϊόντα κλπ. παρέχοντας και εναλλάσσοντας  περισσότερα από 8.000 είδη στα καταστήματα της.

Στην  “BEST FOR…”   μαθαίνουμε από την φύση και προσφέρουμε υψηλή ποιότητα δίνοντας προσοχή και αξία στις φυσικές πηγές και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η “BEST FOR…”  διερευνά ενεργά την εύλογη σχέση μεταξύ του περιβάλλοντος της Γής και του ανθρώπινου πολιτισμού, ενδιαφέρεται για την υγεία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος και διασφαλίζει ότι τα προϊόντα που παρέχει είναι ασφαλή.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 80 -200

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: Αναλόγως της κατάστασης του χώρου

Εξοπλισμός/Επίπλωση: από 19.000 €

Αρχικό εμπόρευμα: από 20.000 €

ENTRY FEES: 3.000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Review Us On Google