Latest Franchises

  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Sev

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη Συνάντηση του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας–Ρωσίας, που διοργάνωσε ο ΣΕΒ, στα γραφεία του, σήμερα (Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου). Εκπρόσωποι των επιχειρηματικών κοινοτήτων των δύο χωρών, πραγματοποίησαν επιχειρηματικές (b2b) συναντήσεις στους τομείς της ενέργειας, της μεταλλουργίας, του χρηματοπιστωτικού, όπως και άλλων εξαγωγικών κλάδων.

Η εκδήλωση, αποτελεί συνέχεια της επιχειρηματικής αποστολής του ΣΕΒ στην Μόσχα, τον Μάρτιο του 2018. Η αποστολή αυτή, είχε δώσει την ευκαιρία σε 14 ελληνικές εταιρίες από εξαγωγικούς κλάδους, όπως αυτοί της ενέργειας, της μεταλλουργίας, των τροφίμων, των φαρμάκων και των δομικών υλικών, να πραγματοποιήσουν διμερείς συναντήσεις με 40 ρωσικές εταιρείες, μέλη της Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών της Ρωσίας (RSPP) και ιδιωτικούς και κρατικούς οργανισμούς.

Καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες, κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, τόνισε ότι «η σημερινή συνάντηση μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τη συνεργασία των δυο Φορέων με στόχο τη σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών».

Όπως τονίστηκε οι ελληνικές εξαγωγές προς την ρωσική αγορά αυξήθηκαν κατά 8,8% το 2017 σε σχέση με το 2016, φτάνοντας τα 234 εκ. ευρώ. Η αντίστοιχη αξία των εισαγωγών από την Ρωσία αυξήθηκε κατά 20,5%, αγγίζοντας τα 3,42 δις ευρώ. Το 6,8% των εισαγωγών της Ελλάδας προέρχεται από την Ρωσία. Τα κυριότερα προϊόντα που εξήγαγε η Ελλάδα στην Ρωσία, είναι τα ενδύματα από γούνα, που αποτελούν το 23,6% του συνόλου των εξαγωγών, τα λάδια από πετρέλαιο με 10,9% επί του συνόλου εξαγωγών, οι σωλήνες από χαλκό (5,8% επί του συνόλου), οι ηλεκτρικές συσκευές ενσύρματης επικοινωνίας (5,2% επί συνόλου εξαγωγών) και τα ακατέργαστα καπνά (4,1% επί συνόλου). Όσον αφορά στα προϊόντα που εισάγει η Ελλάδα από την Ρωσία, κυριαρχούν τα πετρελαιοειδή που αντιστοιχούν στο 81,3% του συνόλου των ελληνικών εισαγωγών και έπονται το ακατέργαστο αργίλιο (μερίδιο 11,4% επί συνόλου εισαγωγών) και ο χαλκός (μερίδιο 2,2%).

Σημειώνεται ότι στη σημερινή εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, κ. Λόης Λαμπριανίδης και ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, κ. Andrey Maslov. Στις επιχειρηματικές συναντήσεις που ακολούθησαν, 50 ελληνικές και ρωσικές επιχειρήσεις, μέλη του ΣΕΒ και της Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών της Ρωσίας (RSPP), εξέτασαν τη δυνατότητα αμοιβαία επωφελών εμπορικών συμφωνιών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρίας BIANEΞ ΑΕ.