Latest Franchises

 • TYCO
 • WATT+VOLT
 • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
 • SO EASY
 • POTATO KING
 • HAPPY BUDDHA
 • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Happy Buddha Header

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των HAPPY BUDDHA αφορά:

 1. Μικρά καταστήματα της τάξεως των 50 τ.μ. με έμφαση στις υπηρεσίες stand up, take away και delivery.

 2. Μεγαλύτερα καταστήματα μέχρι 200 τ.μ. για dine in, take away και delivery.

Και στις δύο περιπτώσεις τα προϊόντα έρχονται προετοιμασμένα από τις κεντρικές παραγωγικές εγκαταστάσεις, ώστε ο franchisee να μην χρειάζεται chef και να έχει χαμηλά λειτουργικά έξοδα και ο καταναλωτής να απολαμβάνει εξαιρετική και σταθερή ποιότητα, όπως και γρήγορη εξυπηρέτηση. Η τεχνογνωσία και οι υλικοτεχνικές υποδομές της μητρικής εταιρείας εγγυούνται την απρόσκοπτη λειτουργία και οι κεντρικές συμφωνίες με επώνυμους προμηθευτές διασφαλίζουν χαμηλό food cost που σε συνδυασμό με τα συμπιεσμένα λειτουργικά έξοδα ενισχύουν την κερδοφορία.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Οι συνεργάτες – δικαιοδόχοι απολαμβάνουν μια σειρά από μοναδικά προνόμια, που κατατάσσουν τα HAPPY BUDDHA ως τη Νο1 επιλογή στο street food franchise:

 • Αναγνωρίσιμο και επώνυμο brand

 • Κορυφαία τεχνογνωσία

 • Δυνατές υλικοτεχνικές υποδομές

 • Κλάδος σε ανάπτυξη

 • Εξαιρετικό προϊόν σε προσιτές για τον καταναλωτή τιμές, με μοναδικές συνταγές

 • Γρήγορη και εξατομικευμένη αγοραστική εμπειρία, με τους καταναλωτές να δημιουργούν το δικό τους μοναδικό πιάτο, επιλέγοντας αρχικά τη βάση (noodles, ρύζι, λαχανικά) και στη συνέχεια τα υπόλοιπα συστατικά (κοτόπουλο, μοσχάρι, γαρίδες κ.ά.), sauces και extras που επιθυμούν

 • Ευκολο-διαχειρίσιμο κατάστημα, με λιτές διαδικασίες λειτουργίας, χωρίς chef

 • Χαμηλό food cost

 • Χαμηλά λειτουργικά

 • Συνεχή υποστήριξη

 • Συνεχείς προωθητικές ενέργειες

 • Δυνατότητα παράδοσης καταστήματος «με το κλειδί στο χέρι»

 • Εύρεση και αξιολόγηση καταστημάτων

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 50

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

– Διαμόρφωση: από 30,000 Ευρώ

– Εξοπλισμός/Επίπλωση: από 20,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 8,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των HAPPY BUDDHA ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Review Us On Google