Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Sears

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε η αμερικανική εταιρεία λιανικής Sears, μια εταιρεία η οποία κάποτε κυριαρχούσε στα εμπορικά κέντρα της χώρας.

Η Sears Holdings, στην οποία ανήκουν και τα Kmart, κατέθεσεαίτηση υπαγωγής στο Chapter 11 του αμερικανικού πτωχευτικού κώδικα. Η εταιρεία έχει πληγεί, μαζί με πολλούς άλλους πρώην κολοσσούς του λιανεμπορίου, από την άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου και συγκεκριμένα από εταιρείες όπως η Amazon.

Η Sears έχει ξεκινήσει ήδη να κλείνει καταστήματα και να εκποιεί ακίνητα, καθώς είναι αντιμέτωπη με ένα ανεξόφλητο δάνειο που ξεπερνά τα πέντε δισεκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία απασχολεί 90.000 υπαλλήλους και την εποχή της ακμής της αριθμούσε πάνω από 3.000 καταστήματα. Εγινε ο μεγαλύτερος λιανέμπορος στις ΗΠΑ προτού την εξαγοράσει η Walmart την δεκαετία του ‘80.

Η εταιρεία έκανε αίτηση πτώχευσης καθώς, όπως λέγεται, δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στην αποπληρωμή χρέους 134 εκατ. δολαρίων που έληγε σήμερα. Το Chapter 11 μεταθέτει για αργότερα τις υποχρεώσεις μιας αμερικανικής εταιρείας απέναντι στους πιστωτές της, δηλαδή της δίνει χρόνο να αναδιοργανώσει τα χρέη της ή να πουλήσει τμήματά της.

Η επιχείρηση ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει αναδιάρθρωση με μια μικρότερη πλατφόρμα καταστημάτων, μια στρατηγική η οποία, όπως είπε, θα βοηθήσει στη διάσωση δεκάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Ωστόσο, ανακοίνωσε το κλείσιμο 142 ζημιογόνων καταστημάτων της περίπου μέχρι το τέλος του χρόνου πέραν των 46 καταστημάτων που ανακοίνωσε ότι θα κλείσουν ώς τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο που επικαλείται το «Reuters», τα περιουσιακά στοιχεία της Sears ανέρχονται από 1 δισ. έως 10 δισ. δολάρια, ενώ το παθητικό της ανέρχεται σε 10 δισ. έως 50 δισ. δολάρια.

Η Sears γνωστοποίησε πως ξεκινά τη διαδικασία για επιτάχυνση της στρατηγικής μεταμόρφωσής της και της διευκόλυνσης της χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσής της, με τη δημιουργία ανεξάρτητης επιτροπής αναδιάρθρωσης.

Η εταιρεία διευκρίνισε πως σκοπεύει να συνεχίσει την πληρωμή των μισθών και των επιδομάτων των υπαλλήλων της.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1886 από τον εκπρόσωπο του σιδηροδρομικού σταθμού Richard Sears, και ξεκίνησε ως επιχείρηση ρολογιών στο North Redwood της Μινεσότα. Ο Sears μετακόμισε στο Σικάγο το 1887 και προσέλαβε τον ωρολογοποιό Alvah Roebuck ως συνεργάτη του. Ο πρώτος κατάλογος της Sears Roebuck τυπώθηκε το 1896.
Ο κατάλογος Sears ήταν ο τρόπος που πολλοί Αμερικανοί άρχισαν να αγοράζουν για πρώτη φορά μαζικά παραγόμενα προϊόντα. Αυτή ήταν μια τεράστια αλλαγή για τους ανθρώπους που ζούσαν σε αγροκτήματα και σε μικρές πόλεις.

Τα καταστήματα της Sears συνέβαλαν στην αναμόρφωση της Αμερικής και ο Sears έφερε τους ανθρώπους σε εμπορικά κέντρα.