Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Sears

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε η αμερικανική εταιρεία λιανικής Sears, μια εταιρεία η οποία κάποτε κυριαρχούσε στα εμπορικά κέντρα της χώρας.

Η Sears Holdings, στην οποία ανήκουν και τα Kmart, κατέθεσεαίτηση υπαγωγής στο Chapter 11 του αμερικανικού πτωχευτικού κώδικα. Η εταιρεία έχει πληγεί, μαζί με πολλούς άλλους πρώην κολοσσούς του λιανεμπορίου, από την άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου και συγκεκριμένα από εταιρείες όπως η Amazon.

Η Sears έχει ξεκινήσει ήδη να κλείνει καταστήματα και να εκποιεί ακίνητα, καθώς είναι αντιμέτωπη με ένα ανεξόφλητο δάνειο που ξεπερνά τα πέντε δισεκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία απασχολεί 90.000 υπαλλήλους και την εποχή της ακμής της αριθμούσε πάνω από 3.000 καταστήματα. Εγινε ο μεγαλύτερος λιανέμπορος στις ΗΠΑ προτού την εξαγοράσει η Walmart την δεκαετία του ‘80.

Η εταιρεία έκανε αίτηση πτώχευσης καθώς, όπως λέγεται, δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στην αποπληρωμή χρέους 134 εκατ. δολαρίων που έληγε σήμερα. Το Chapter 11 μεταθέτει για αργότερα τις υποχρεώσεις μιας αμερικανικής εταιρείας απέναντι στους πιστωτές της, δηλαδή της δίνει χρόνο να αναδιοργανώσει τα χρέη της ή να πουλήσει τμήματά της.

Η επιχείρηση ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει αναδιάρθρωση με μια μικρότερη πλατφόρμα καταστημάτων, μια στρατηγική η οποία, όπως είπε, θα βοηθήσει στη διάσωση δεκάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Ωστόσο, ανακοίνωσε το κλείσιμο 142 ζημιογόνων καταστημάτων της περίπου μέχρι το τέλος του χρόνου πέραν των 46 καταστημάτων που ανακοίνωσε ότι θα κλείσουν ώς τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο που επικαλείται το «Reuters», τα περιουσιακά στοιχεία της Sears ανέρχονται από 1 δισ. έως 10 δισ. δολάρια, ενώ το παθητικό της ανέρχεται σε 10 δισ. έως 50 δισ. δολάρια.

Η Sears γνωστοποίησε πως ξεκινά τη διαδικασία για επιτάχυνση της στρατηγικής μεταμόρφωσής της και της διευκόλυνσης της χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσής της, με τη δημιουργία ανεξάρτητης επιτροπής αναδιάρθρωσης.

Η εταιρεία διευκρίνισε πως σκοπεύει να συνεχίσει την πληρωμή των μισθών και των επιδομάτων των υπαλλήλων της.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1886 από τον εκπρόσωπο του σιδηροδρομικού σταθμού Richard Sears, και ξεκίνησε ως επιχείρηση ρολογιών στο North Redwood της Μινεσότα. Ο Sears μετακόμισε στο Σικάγο το 1887 και προσέλαβε τον ωρολογοποιό Alvah Roebuck ως συνεργάτη του. Ο πρώτος κατάλογος της Sears Roebuck τυπώθηκε το 1896.
Ο κατάλογος Sears ήταν ο τρόπος που πολλοί Αμερικανοί άρχισαν να αγοράζουν για πρώτη φορά μαζικά παραγόμενα προϊόντα. Αυτή ήταν μια τεράστια αλλαγή για τους ανθρώπους που ζούσαν σε αγροκτήματα και σε μικρές πόλεις.

Τα καταστήματα της Sears συνέβαλαν στην αναμόρφωση της Αμερικής και ο Sears έφερε τους ανθρώπους σε εμπορικά κέντρα.

Review Us On Google