Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Grigoris Mporoume

Μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, ο Γρηγόρης αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά πολλοί συνάνθρωποί μας να καλύψουν βασικές ανάγκες που πολλές φορές τις θεωρούμε δεδομένες.

Γι’ αυτό, στηρίζει ενεργά τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ΜΠΟΡΟΥΜΕ βοηθώντας την αποφυγή της σπατάλης του φαγητού και στην καταπολέμηση της πείνας. Σε ετήσια βάση προσφέρει περισσότερα από 500.000 μικρογεύματα, τόσο στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Μπορούμε όσο και σε Τοπικούς φορείς, για την κάλυψη των αναγκών σίτισης συνανθρώπων μας. Έτσι, θέλουμε να πιστεύουμε ότι προσφέρουμε μια μικρή ανακούφιση, ένα μικρό διάλειμμα, στη δύσκολη καθημερινότητα πολλών.

Επειδή η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας, ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ με έντονη τη συναίσθηση του χρέους που έχει απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, επενδύει στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ορθή διαχείριση των αποβλήτων και των φυσικών πόρων. Για την βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων υλοποιούνται συνεχώς περιβαλλοντικά προγράμματα:

• Για την ανακύκλωση χαρτιού έχουν τοποθετήσει κάδοι συλλογής χαρτιού στα γραφεία για την προώθησή τους σε εταιρεία ανακύκλωσης.

• Για την ανακύκλωση μελανιών & toners έχουν τοποθετήσει κάδοι συλλογής στα γραφεία για την προώθησή τους σε εταιρεία ανακύκλωσης.

• Για την ανακύκλωση λαμπτήρων έχουν τοποθετήσει κάδοι συλλογής στα γραφεία για την προώθησή τους σε εταιρεία ανακύκλωσης

• Γίνεται συνεχής παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας στα γραφεία

• Υπάρχει συνεργασία με φορείς εναλλακτικής διαχείρισης για τη διαχείριση των απορριμμάτων από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπως ο ΑΦΗΣ για την ανακύκλωση των μπαταριών και η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. για την ανακύκλωση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων.

• Γίνεται διαχωρισμός απορριμμάτων (σε όσα καταστήματα είναι εφικτό)

• Γίνεται ανακύκλωση μαγειρικών λιπών – ελαίων σε όσα καταστήματα εφαρμόζεται

• Διεξάγεται πιλοτικό πρόγραμμα σε κάποια καταστήματα για την ανακύκλωση του υπολείμματος καφέ espresso μέσω της εταιρείας Biorecycling για παραγωγή βιομάζας.

• Συνεχής ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων σε γραφεία και καταστήματα σε θέματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και ορθής διαχείρισης αποβλήτων.

Review Us On Google