Latest Franchises

  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Grigoris Mporoume

Μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, ο Γρηγόρης αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά πολλοί συνάνθρωποί μας να καλύψουν βασικές ανάγκες που πολλές φορές τις θεωρούμε δεδομένες.

Γι’ αυτό, στηρίζει ενεργά τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ΜΠΟΡΟΥΜΕ βοηθώντας την αποφυγή της σπατάλης του φαγητού και στην καταπολέμηση της πείνας. Σε ετήσια βάση προσφέρει περισσότερα από 500.000 μικρογεύματα, τόσο στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Μπορούμε όσο και σε Τοπικούς φορείς, για την κάλυψη των αναγκών σίτισης συνανθρώπων μας. Έτσι, θέλουμε να πιστεύουμε ότι προσφέρουμε μια μικρή ανακούφιση, ένα μικρό διάλειμμα, στη δύσκολη καθημερινότητα πολλών.

Επειδή η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας, ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ με έντονη τη συναίσθηση του χρέους που έχει απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, επενδύει στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ορθή διαχείριση των αποβλήτων και των φυσικών πόρων. Για την βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων υλοποιούνται συνεχώς περιβαλλοντικά προγράμματα:

• Για την ανακύκλωση χαρτιού έχουν τοποθετήσει κάδοι συλλογής χαρτιού στα γραφεία για την προώθησή τους σε εταιρεία ανακύκλωσης.

• Για την ανακύκλωση μελανιών & toners έχουν τοποθετήσει κάδοι συλλογής στα γραφεία για την προώθησή τους σε εταιρεία ανακύκλωσης.

• Για την ανακύκλωση λαμπτήρων έχουν τοποθετήσει κάδοι συλλογής στα γραφεία για την προώθησή τους σε εταιρεία ανακύκλωσης

• Γίνεται συνεχής παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας στα γραφεία

• Υπάρχει συνεργασία με φορείς εναλλακτικής διαχείρισης για τη διαχείριση των απορριμμάτων από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπως ο ΑΦΗΣ για την ανακύκλωση των μπαταριών και η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. για την ανακύκλωση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων.

• Γίνεται διαχωρισμός απορριμμάτων (σε όσα καταστήματα είναι εφικτό)

• Γίνεται ανακύκλωση μαγειρικών λιπών – ελαίων σε όσα καταστήματα εφαρμόζεται

• Διεξάγεται πιλοτικό πρόγραμμα σε κάποια καταστήματα για την ανακύκλωση του υπολείμματος καφέ espresso μέσω της εταιρείας Biorecycling για παραγωγή βιομάζας.

• Συνεχής ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων σε γραφεία και καταστήματα σε θέματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και ορθής διαχείρισης αποβλήτων.