Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Music

Δελτίο τύπου του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τα πνευματικά δικαιώματα, καθώς δίνει και οδηγίες συμπεριφοράς προς τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους.

σχετικό Δελτίο Τύπου του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε :

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – Ε.Υ.Ε.Δ – GEA

ΘΕΜΑ:ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΦΟΡΑ

ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ – ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ – SUPERMARKETS – ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ.

1.Μετά την αφαίρεση της άδειας της Α.Ε.Π.Ι το υπουργείο πολιτισμού και ειδικά από το αρμόδιο τμήμα Ο.Π.Ι. (οργανισμός πνευματικής ιδιοκτησίας), δημιουργήθηκε ο νέος φορέας ονομαζόμενος Ε.Υ.Ε.Δ. (ειδική υπηρεσία έκτακτης διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων) για να ανασυγκροτήσει και να δραστηριοποιήσει τον εισπρακτικό μηχανισμό. Η ισχύς της Ε.Υ.Ε.Δ, δεν θα υπερβεί τα δύο χρόνια έως ότου δημιουργηθεί ΝΕΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ:

Συνθέτες, Στιχουργοί, μουσικοί, τραγουδιστές μετά την παύση της Α.Ε.Π.Ι το 40% εκχώρησαν τα δικαιώματά τους στην Ε.Υ.Ε.Δ. και το 60% στην Αυτοδιαχείριση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

α. Δημιουργήθηκαν 3 εταιρείες: ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – Ε.Υ.Ε.Δ. – GEA (συγγενικά δικαιώματα)

β. Αύξηση των αμοιβολογίων από 80% έως 100%

2.Με ανακοίνωσή του το υπουργείο πολιτισμού και συγκεκριμένα ο Ο.Π.Ι (οργανισμός πνευματικής ιδιοκτησίας) αναφέρει: Συστήνουμε στους επιχειρηματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς το περιεχόμενο των υπηρεσιών που τους παρέχονται σε σχέση με τη χρήση μη εκπροσωπούμενο από ΟΣΔ ρεπερτορίου.

3.Ως προβλέπεται από το νόμο 2121/1993 ως επίσης και με το νόμο 4481/2017 ο οποίος προσαρμόστηκε στη κοινοτική οδηγία 26/2014 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, έχετε όλο το δικαίωμα να απαιτείται από τις εταιρείες είσπραξης και μάλιστα αναλυτικά, το πώς προκύπτει η χρέωση για το κατάστημά σας.

4.Ισχύει η νομοθεσία 2121/1993 για όλες τις εταιρείες που αναφέρονται με το άρθρο 55 παράγραφος 1, ότι για το αληθές τι είδος μουσικής χρησιμοποιείται, βεβαιώνεται με ένστολο αστυνομικό.

5.Δεν υπογράφουμε σε τίποτα ούτε δίνουμε ταμειακή απόδειξη ή οτιδήποτε άλλο σας ζητηθεί από τις εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων παρά μόνο σε δημόσια υπηρεσία.

6.Δεν είναι ελεγκτικά όργανα οι ανωτέρω εταιρείες. Σε περίπτωση έμμεσης πίεσης ή εκφοβισμού από τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο εταιρείας πνευματικών δικαιωμάτων, ποινικά διώκεται, με το άρθρο 175 του ποινικού κώδικα περί αντιποίησης αρχής.

7.Οι σχέσεις του προέδρου του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. κυρίου Τσαπατσάρη με τους διευθύνων συμβούλους της Αυτοδιαχείρισης και της Ε.Υ.Ε.Δ. είναι άριστες. Γι’αυτό το λόγο οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει μεταξύ του καταστηματάρχη και των εισπρακτικών εταιρειών τηλεφωνείστε στο 6995625262.

8.Σας γνωρίζουμε επίσης ότι συστηματικά και με εντολές των ανωτέρω διευθύνων συμβούλων θα αποφεύγονται τα δικαστήρια.

9.Να μην πανικοβάλλεται ο συνάδελφος καταστηματάρχης όταν ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Ε.Υ.Ε.Δ. κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης αναφέρει ότι είναι από το υπουργείο πολιτισμού. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τονίζουμε ότι δεν είναι υπάλληλοι του υπουργείου πολιτισμού αλλά απλά τους έχει ανατεθεί η είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων.

10.Όταν χρησιμοποιείτε μη εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο, ενημερώνετε τις εισπρακτικές εταιρείες και τους ζητάτε ευγενικά να αποχωρήσουν.

11.Το αμοιβολόγιο των εταιρειών στα καταστήματά μας βασίζεται στην άδεια του καταστήματος.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Προγραμματίζεται υπό την αιγίδα του ΠΑΝ.Σ.Κ.Τ.Ε. και με τη συμμετοχή άνω των 30 φορέων που αντιπροσωπεύουν δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις για την παράλογη και εξωπραγματική αύξηση του αμοιβολογίου για τα πνευματικά δικαιώματα.

ΟΥΣΙΩΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο έλεγχος της Αστυνομίας προσδιορίζεται:

Το αποδεικτικό χρήσης μουσικής.

Τι είδους μουσική παίζει (εκπροσωπούμενη ή ελεύθερη).

Παραστατικό στοιχείο απόδειξης ή τιμολόγιο.

4. Βεβαίωση ή Άδεια ή πιστοποιητικό της μουσικής που χρησιμοποιεί.

Review Us On Google