Latest Franchises

  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Music

Δελτίο τύπου του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τα πνευματικά δικαιώματα, καθώς δίνει και οδηγίες συμπεριφοράς προς τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους.

σχετικό Δελτίο Τύπου του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε :

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – Ε.Υ.Ε.Δ – GEA

ΘΕΜΑ:ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΦΟΡΑ

ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ – ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ – SUPERMARKETS – ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ.

1.Μετά την αφαίρεση της άδειας της Α.Ε.Π.Ι το υπουργείο πολιτισμού και ειδικά από το αρμόδιο τμήμα Ο.Π.Ι. (οργανισμός πνευματικής ιδιοκτησίας), δημιουργήθηκε ο νέος φορέας ονομαζόμενος Ε.Υ.Ε.Δ. (ειδική υπηρεσία έκτακτης διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων) για να ανασυγκροτήσει και να δραστηριοποιήσει τον εισπρακτικό μηχανισμό. Η ισχύς της Ε.Υ.Ε.Δ, δεν θα υπερβεί τα δύο χρόνια έως ότου δημιουργηθεί ΝΕΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ:

Συνθέτες, Στιχουργοί, μουσικοί, τραγουδιστές μετά την παύση της Α.Ε.Π.Ι το 40% εκχώρησαν τα δικαιώματά τους στην Ε.Υ.Ε.Δ. και το 60% στην Αυτοδιαχείριση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

α. Δημιουργήθηκαν 3 εταιρείες: ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – Ε.Υ.Ε.Δ. – GEA (συγγενικά δικαιώματα)

β. Αύξηση των αμοιβολογίων από 80% έως 100%

2.Με ανακοίνωσή του το υπουργείο πολιτισμού και συγκεκριμένα ο Ο.Π.Ι (οργανισμός πνευματικής ιδιοκτησίας) αναφέρει: Συστήνουμε στους επιχειρηματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς το περιεχόμενο των υπηρεσιών που τους παρέχονται σε σχέση με τη χρήση μη εκπροσωπούμενο από ΟΣΔ ρεπερτορίου.

3.Ως προβλέπεται από το νόμο 2121/1993 ως επίσης και με το νόμο 4481/2017 ο οποίος προσαρμόστηκε στη κοινοτική οδηγία 26/2014 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, έχετε όλο το δικαίωμα να απαιτείται από τις εταιρείες είσπραξης και μάλιστα αναλυτικά, το πώς προκύπτει η χρέωση για το κατάστημά σας.

4.Ισχύει η νομοθεσία 2121/1993 για όλες τις εταιρείες που αναφέρονται με το άρθρο 55 παράγραφος 1, ότι για το αληθές τι είδος μουσικής χρησιμοποιείται, βεβαιώνεται με ένστολο αστυνομικό.

5.Δεν υπογράφουμε σε τίποτα ούτε δίνουμε ταμειακή απόδειξη ή οτιδήποτε άλλο σας ζητηθεί από τις εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων παρά μόνο σε δημόσια υπηρεσία.

6.Δεν είναι ελεγκτικά όργανα οι ανωτέρω εταιρείες. Σε περίπτωση έμμεσης πίεσης ή εκφοβισμού από τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο εταιρείας πνευματικών δικαιωμάτων, ποινικά διώκεται, με το άρθρο 175 του ποινικού κώδικα περί αντιποίησης αρχής.

7.Οι σχέσεις του προέδρου του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. κυρίου Τσαπατσάρη με τους διευθύνων συμβούλους της Αυτοδιαχείρισης και της Ε.Υ.Ε.Δ. είναι άριστες. Γι’αυτό το λόγο οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει μεταξύ του καταστηματάρχη και των εισπρακτικών εταιρειών τηλεφωνείστε στο 6995625262.

8.Σας γνωρίζουμε επίσης ότι συστηματικά και με εντολές των ανωτέρω διευθύνων συμβούλων θα αποφεύγονται τα δικαστήρια.

9.Να μην πανικοβάλλεται ο συνάδελφος καταστηματάρχης όταν ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Ε.Υ.Ε.Δ. κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης αναφέρει ότι είναι από το υπουργείο πολιτισμού. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τονίζουμε ότι δεν είναι υπάλληλοι του υπουργείου πολιτισμού αλλά απλά τους έχει ανατεθεί η είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων.

10.Όταν χρησιμοποιείτε μη εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο, ενημερώνετε τις εισπρακτικές εταιρείες και τους ζητάτε ευγενικά να αποχωρήσουν.

11.Το αμοιβολόγιο των εταιρειών στα καταστήματά μας βασίζεται στην άδεια του καταστήματος.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Προγραμματίζεται υπό την αιγίδα του ΠΑΝ.Σ.Κ.Τ.Ε. και με τη συμμετοχή άνω των 30 φορέων που αντιπροσωπεύουν δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις για την παράλογη και εξωπραγματική αύξηση του αμοιβολογίου για τα πνευματικά δικαιώματα.

ΟΥΣΙΩΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο έλεγχος της Αστυνομίας προσδιορίζεται:

Το αποδεικτικό χρήσης μουσικής.

Τι είδους μουσική παίζει (εκπροσωπούμενη ή ελεύθερη).

Παραστατικό στοιχείο απόδειξης ή τιμολόγιο.

4. Βεβαίωση ή Άδεια ή πιστοποιητικό της μουσικής που χρησιμοποιεί.