Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Baboulas

Όταν ακούμε ευκαιρία Franchise το μυαλό των περισσότερων πηγαίνει στις γνωστές αλυσίδες καφέ και εστίασης. Κι όμως. Ο «Φάνης Μπαμπούλας & Υιός», ένα από τα πιο γνωστά γραφεία τελετών της χώρας και μία επιχείρηση με 42 χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, μας καλεί να μπούμε στο πρώτο οργανωμένο δίκτυο Franchise για Οίκους Τελετών που έχει δημιουργήσει μαζί με την έμπειρη εταιρεία στον κλάδο «FC&D».

Μέσα σε έναν χρόνο, μάλιστα, το πρώτο κατάστημα Franchise αποτελεί γεγονός για την εταιρεία, με την Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης να αποκτά τον δικό της «Φάνη Μπαμπούλα & Υιό». Η προβολή, μάλιστα, που έχει πάρει η εταιρεία μέσα από την νέα επικοινωνιακή της πολιτική και τις επιτυχημένες καμπάνιες της, έχει πολλαπλασιάσει το ενδιαφέρον του κοινού, που αντιλαμβάνεται τα οφέλη μίας τέτοιας κίνησης.

«Από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο που εγκαινιάσαμε την νέα digital παρουσία μας με τον Ευθύμιο Σαββάκη, έχουμε δεχτεί περίπου 40 προτάσεις για ανάπτυξη του δικτύου σε πολλές περιοχές της χώρας. Κι αυτό γιατί το κοινό κατανοεί ότι ένας Οίκος Τελετών δεν είναι στερεοτυπικά κάτι γκρίζο και “νεκρό” στο κομμάτι της επικοινωνίας και της ανάπτυξης, αλλά μπορεί να “γεννήσει” φρέσκιες ιδέες, έξυπνες συμπράξεις και πρωτότυπες κοινωνικές και φιλανθρωπικές καμπάνιες. Βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, κάθε πρόταση για συνεργασία απαιτεί ειδικό έλεγχο και προσεκτική μελέτη, καθώς θέλουμε αυτοί που θα ασπαστούν το όραμά μας και θα αποφασίσουν να γίνουν μέλη της οικογένειάς μας να αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους με φροντίδα, επαγγελματισμό και σεβασμό. Χαρακτηριστικά που είναι ταυτόσημα με το όνομά μας από το μακρινό 1976», αναφέρει ο Βασίλης Μπαμπούλας, την ώρα που το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην Αθήνα θεωρείται πλέον θέμα χρόνου!

Μήπως, τελικά, αλλάξατε γνώμη για την έννοια του Franchise στη χώρα μας και θέλετε να «θάψετε» ιστορία στην περιοχή σας;

Αν ναι, η φόρμα ενδιαφέροντος για το δικό σας κατάστημα «Φάνης Μπαμπούλας και Υιός» βρίσκεται εδώ: http://baboulas.gr/index.php/franc, ενώ η εταιρεία λειτουργεί και γραμμή 24ωρης επικοινωνίας (800 11 28 288).