Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Baboulas

Όταν ακούμε ευκαιρία Franchise το μυαλό των περισσότερων πηγαίνει στις γνωστές αλυσίδες καφέ και εστίασης. Κι όμως. Ο «Φάνης Μπαμπούλας & Υιός», ένα από τα πιο γνωστά γραφεία τελετών της χώρας και μία επιχείρηση με 42 χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, μας καλεί να μπούμε στο πρώτο οργανωμένο δίκτυο Franchise για Οίκους Τελετών που έχει δημιουργήσει μαζί με την έμπειρη εταιρεία στον κλάδο «FC&D».

Μέσα σε έναν χρόνο, μάλιστα, το πρώτο κατάστημα Franchise αποτελεί γεγονός για την εταιρεία, με την Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης να αποκτά τον δικό της «Φάνη Μπαμπούλα & Υιό». Η προβολή, μάλιστα, που έχει πάρει η εταιρεία μέσα από την νέα επικοινωνιακή της πολιτική και τις επιτυχημένες καμπάνιες της, έχει πολλαπλασιάσει το ενδιαφέρον του κοινού, που αντιλαμβάνεται τα οφέλη μίας τέτοιας κίνησης.

«Από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο που εγκαινιάσαμε την νέα digital παρουσία μας με τον Ευθύμιο Σαββάκη, έχουμε δεχτεί περίπου 40 προτάσεις για ανάπτυξη του δικτύου σε πολλές περιοχές της χώρας. Κι αυτό γιατί το κοινό κατανοεί ότι ένας Οίκος Τελετών δεν είναι στερεοτυπικά κάτι γκρίζο και “νεκρό” στο κομμάτι της επικοινωνίας και της ανάπτυξης, αλλά μπορεί να “γεννήσει” φρέσκιες ιδέες, έξυπνες συμπράξεις και πρωτότυπες κοινωνικές και φιλανθρωπικές καμπάνιες. Βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, κάθε πρόταση για συνεργασία απαιτεί ειδικό έλεγχο και προσεκτική μελέτη, καθώς θέλουμε αυτοί που θα ασπαστούν το όραμά μας και θα αποφασίσουν να γίνουν μέλη της οικογένειάς μας να αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους με φροντίδα, επαγγελματισμό και σεβασμό. Χαρακτηριστικά που είναι ταυτόσημα με το όνομά μας από το μακρινό 1976», αναφέρει ο Βασίλης Μπαμπούλας, την ώρα που το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην Αθήνα θεωρείται πλέον θέμα χρόνου!

Μήπως, τελικά, αλλάξατε γνώμη για την έννοια του Franchise στη χώρα μας και θέλετε να «θάψετε» ιστορία στην περιοχή σας;

Αν ναι, η φόρμα ενδιαφέροντος για το δικό σας κατάστημα «Φάνης Μπαμπούλας και Υιός» βρίσκεται εδώ: http://baboulas.gr/index.php/franc, ενώ η εταιρεία λειτουργεί και γραμμή 24ωρης επικοινωνίας (800 11 28 288).

Review Us On Google