Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Public Moleskine Atelier

Είναι διάσημο για τις στρογγυλεμένες άκρες των σελίδων του, το χαρακτηριστικό μπεζ χαρτί, τον υφασμάτινο σελιδοδείκτη, το λαστιχάκι που το κρατάει κλειστό και τη βαθυτυπία με την κλασσική υπογραφή "Moleskine" στην πίσω σελίδα του.

Πολλοί έχουν προσπαθήσει να το αντιγράψουν αλλά παραμένει αξεπέραστο αφού τους τελευταίους δύο αιώνες έχει χρησιμοποιηθεί περίπου ως φετίχ από διάσημους καλλιτέχνες, λάτρεις του design και στοχαστές ενώ ακόμα και σήμερα εκπλήσσει διαρκώς το κοινό με τις συλλεκτικές εκδόσεις του. Τα θρυλικά σημειωματάρια Moleskine ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα σημειωματάρια. Το Public, το πιο σύγχρονο και ενημερωμένο ελληνικό βιβλιοπωλείο, επιλέχτηκε από τη Moleskine για να φιλοξενήσει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα το πρώτο atelier Moleskine, που συγκεντρώνει όλη την οικογένεια των προϊόντων της εταιρείας για καθημερινή όσο και για εξειδικευμένη χρήση.

Η Moleskine ακολουθώντας την πετυχημένη πρακτική άλλων πόλεων όπως το Λονδίνο, Μιλάνο, Μαδρίτη, Βουδαπέστη, δημιούργησε έναν χώρο ιδιαίτερης αισθητικής σχεδιασμένο και κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία, Το atelier Moleskine. Ένας χώρος μοντέρνος, υψηλής αισθητικής, με μαύρες βιβλιοθήκες, τις οποίες σηματοδοτεί το φωτεινό λογότυπο της Moleskine του θρυλικού οίκου - βασιλιά των stationery.

Εδώ οι επισκέπτες του Public έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ολοκληρωμένη συλλογή των προϊόντων της εταιρείας. Classic ή Journal σειρά για τις καθημερινές σου σημειώσεις, Limited edition ή θεματικά σημειωματάρια για τους συλλέκτες και τους απαιτητικούς, θήκες εγγράφων, σετ με στυλό και σημειωματάρια, story box για την αποθήκευση των εγγράφων, βιβλία σημειωματάρια για τους λάτρεις της τέχνης και της γραφιστικής, ό,τι κι αν επιλέξεις θα το βρεις στο Moleskine atelier στo ισόγειο του Public Συντάγματος. Επιπλέον εκεί θα ανακαλύψεις τσάντες, πορτοφόλια, αξεσουάρ ταξιδίου, θήκες για κινητά και για tablets. Σύντομα ένα ακόμα atelier Moleskine θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φανατικούς του design και των stationery Moleskine, στο Public Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, το Public με αφορμή την αγάπη του για το βιβλίο σχεδίασε σε συνεργασία με τη Moleskine, ένα ιδιαίτερο σημειωματάριο αφιερωμένο στην επιλογή της Αθήνας ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου 2018. Το βιβλιοφιλικό σημειωματάριο είναι συλλεκτικό και κυκλοφορεί σε 5.000 μόνο αντίτυπα σε όλα τον κόσμο. Το Public και η Moleskine επέλεξαν ως σύμβολο του σημειωματάριου την κουκουβάγια, το πιο ισχυρό σύμβολο σοφίας, σύνεσης, πνευματικότητας που συνδέεται άρρηκτα με την Αθήνα. Περιτριγυρισμένη από το μπλε, το χρώμα της Ελλάδας, στέκει ολόχρυση γεμάτη περηφάνια, γιορτάζοντας τη γνώση, που έρχεται μέσα από το διάβασμα και την αγάπη για το βιβλίο. Αναζήτησε το σημειωματάριο στα καταστήματα Public ή με ένα κλικ στο Public.gr!

Review Us On Google