Latest Franchises

  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα
Decathlon Shoes

Ύστερα από προετοιμασία …ετών αφού η εταιρεία έχει ιδρύσει τα γραφεία της στη χώρα μας σχεδόν εδώ και μια τριετία μέσα από την Decathlon Greece Sporting Goods, το Νοέμβριο, η γαλλική Decathlon ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στο χώρο των αθλητικών ειδών παγκοσμίως, θα ανοίξει το νέο της κατάστημα, ξεκινώντας από το εμπορικό κέντρο του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ στην Κόρινθο.

«Η Ελλάδα είναι μια εξαιρετική χώρα λόγω του πολιτιστικού και ανθρώπινου πλούτου της. Η γεωγραφική της ποικιλομορφία, ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, την καθιστούν εκπληκτικό πεδίο για πολλές φυσικές δραστηριότητες. Γνωρίζουμε ότι πολλοί αθλούμενοι Έλληνες περιμένουν την εταιρεία μας. Για αυτό, και αφού καταφέραμε να ξεπεράσουμε κάποια εμπόδια, θα είμαστε σύντομα σε θέση να σας προτείνουμε τα αποκλειστικά προϊόντα μας για να εξοπλιστείτε και να εξασκηθείτε σε πολλά αθλήματα.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τον αθλητισμό προσιτό στους πολλούς προτείνοντας αποκλειστικά προϊόντα, υπογεγραμμένα από το Decathlon. Τεχνικά προϊόντα, κάποια από αυτά καινοτόμα και πάντα με ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας/τιμής.

Μαζί σας, θέλουμε να γράψουμε την ιστορία του DECATHLON στην Ελλάδα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι επιτελείς του ομίλου που αριθμεί, με βάση τα στοιχεία του Αυγούστου του 2018 1.414 καταστήματα σε 45 χώρες σε όλον τον κόσμο με τον αριθμό των εργαζομένων της να προσεγγίζει τις 83.000 στην Ευρώπη (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Δανία, Φινλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Πολωνία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία), την Ασία (Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Χόνγκ Κόνγκ κ.α.), την Αμερική (Βραζιλία, Καναδάς κ.α.) και την Αφρική, ενώ ο συνολικός τζίρος του ομίλου στο τέλος του 2017 ανήλθε στα 11 δισ. ευρώ.

Η ιστορία της αλυσίδας πάει πίσω το 1976, με το πρώτο κατάστημα στη Λίλ της Γαλλίας, ενώ η επέκταση στο εξωτερικό ξεκίνησε μία δεκαετία μετά, το 1986 από τη Γερμανία κι εν συνεχεία την Ισπανία το 1992, την Ιταλία, την Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο κ.τ.λ.. Ο όμιλος έχει μία ευρεία γκάμα αθλητικών ειδών, σε όλα τα αθλήματα, τα οποία διατίθενται μέσα από υπερκαταστήματα που μπορεί να φθάνουν ή ακόμη και να ξεπερνούν τα 4.000 τ.μ.. Η Decathlon έχει πάνω από 20 δικά της brands με εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης σε όλη τη Γαλλία για την παραγωγή καινοτόμων σχεδίων, με πάνω από 40 πατέντες σε ετήσια βάση.

Στην Ελλάδα, τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο εμπορικό κέντρο River West της Κορίνθου έχουν οριστεί για τις 17 Νοεμβρίου, με την εταιρεία να βρίσκεται αυτή την περίοδο στο στάδιο των προσλήψεων για την στελέχωσή του. Mε βάση τα κριτήρια ανάπτυξης της γαλλικής αλυσίδας, όπως προαναφέρθηκε, συνήθως απαιτούνται μεγάλοι χώροι, κυρίως σε εμπορικά κέντρα, εξ’ ού και η επιλογή του mall της Viohalco στην Κόρινθο, το οποίο, σημειωτέον έχει βελτιώσει σημαντικά τους δείκτες του και συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέα concepts.

facebook_page_plugin