Latest Franchises

  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα
NOBACCO TEAM AT MAWARDS

Ένα ακόμα βραβείο απέσπασε η NOBACCO για το NOBACCO PRIVILEGE CLUB στο πλαίσιο των Mobile Excellence Awards 2018 που συνδιοργανώθηκαν για4ησυνεχή χρονιά από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Boussias Communications.

Κατά την τελετή απονομής η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο Anais Club, η mobile εφαρμογή NOBACCO PRIVILEGE CLUB διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Mobile Επιχειρηματικές Εφαρμογές, Μάρκετινγκ και Μετασχηματισμός. Το βραβείο αφορούσε στην ανάπτυξη και εφαρμογή εφευρετικών πρακτικών που υποστηρίζουν στρατηγικές ψηφιακού marketing.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή mobile εφαρμογή με επίκεντρο τον καταναλωτή η οποία δίνει τη δυνατότητα αναβαθμισμένης επικοινωνίας με όλα τα μέλη του Privilege Club της NOBACCO και παρέχει μια μοναδική mobile εμπειρία.

Μέσω της εφαρμογής ο χρήστης-μέλος συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών απολαμβάνοντας προνόμια, κέρδη και οφέλη, καθώς μέσα από κάθε αγορά του συλλέγει πόντους εξαργύρωσης.

Παράλληλα, έχει στη διάθεση του ένα εργαλείο online πρόσβασης στους διαθέσιμους πόντους προνομίων, γεωγραφικής αναζήτησης των καταστημάτων και των σημείων πώλησης NOBACCO, πλοήγησης για τον τρόπο μετάβασης στο σημείο που τον ενδιαφέρει, άμεσης επικοινωνίας με την επιχείρηση και σε μια πληθώρα χρηστικών πληροφοριών που αφορούν τα προϊόντα NOBACCO. Η εφαρμογή NOBACCO PRIVILEGE CLUB ανανεώνεται διαρκώς και παράλληλα με τη συνεχή διεύρυνση των τρόπων επιβράβευσης των μελών του Club.

«Η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμα αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται από τη NOBACCO για την παροχή καινοτόμων και ευρηματικών υπηρεσιών με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης» τόνισε ο Μάρκος Μαρκόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της NOBACCO.

facebook_page_plugin