Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Sklavenitis Supermarket

Οι διοικούντες τον Σκλαβενίτη, από ότι φαίνεται, δεν εφησυχάζουν παρότι σε πρώτη φάση όλα δείχνουν ότι έχουν κερδίσει την μάχη του ανταγωνισμού στο κλάδο των σούπερ μάρκετ.

Σε κάθε περίπτωση, σκοπεύουν να τηρήσουν ευλαβικά το σχέδιο ανάπτυξης που έχουν χαράξει και να μην παρεκκλίνουν σπιθαμή από τους στόχους.

Στο πλαίσιο αυτό, δρομολογείται η ανακαίνιση των υπολοίπων 120 καταστημάτων του Μαρινόπουλου ώστε να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2019 ενώ σχεδιάζεται η ενίσχυση των υπερμάρκετ με επιπλέον υπηρεσίες, όπως με τη δημιουργία χώρων εστίασης και παιδότοπων που θα λειτουργήσουν ως πόλος έλξης των καταναλωτών.

Ήδη, οι παιδότοποι που έχουν δημιουργεί σε περίπου 25 σημεία του δικτύου, μια ιδέα που είχε ο Σπύρος Σκλαβενίτης, πατέρας του Γεράσιμου και της Μαρίας Σκλαβενίτη που σήμερα ηγούνται της αλυσίδας έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση αρκετών οικογενειών.

Ιδιαίτερη έμφαση θα συνεχίσει να δίδεται και στις τιμές που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιχείρησης.

Η διοίκηση παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις κινήσεις του ανταγωνισμού (π.χ. κάθοδος Μασούτη στην Αττική, επαναδραστηριοποίηση Spar, κα.) και δηλώνει έτοιμη να απαντήσει ανάλογα, αφού θέλει να βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους λιανέμπορους, ειδικά στους ταχυκίνητους κωδικούς.

Review Us On Google