Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Dunkin

Τα «Dunkin Donuts» αφαιρούν τη λέξη «Donuts» από την επωνυμία τους και τα εκατ. των απανταχού φίλων τους δε φαίνονται και πολύ ενθουσιασμένοι με την τελευταία εξέλιξη.

Dunkin Orig Fill 350x413

Ωστόσο, η συγκεκριμένη αλλαγή δεν αποτελεί έκπληξη – Η αμερικανική αυτοκρατορία ξεκίνησε ήδη να δοκιμάζει την ορφανή επωνυμία «Dunkin» σε μερικά μαγαζιά στην περιοχή της Μασαχουσέτης, σύμφωνα με τον Eater.

Η αλλαγή του ονόματος αποτελεί μέρος της γενικότερης «επανάστασης» για τα καταστήματα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αλλαγές στη διακόσμηση των εστιατορίων, την εισαγωγή νέων κρύων ροφημάτων στο μενού, αλλά και τη δημιουργία νέων ψηφιακών περιπτέρων όπου θα μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα νέα καταστήματα θα αριθμούν 30 όσον αφορά στη Βοστώνη και άλλα 20 σε ολόκληρη την Αμερική.

Οι τελικές αποφάσεις αναφορικά με τη γενίκευση της επωνυμίας και στα υπόλοιπα καταστήματα της εταιρείας πέρα από αυτά τα πρώτα 50, αναμένονται αργότερα, πάντοτε σε σχέση με το εύρος της αποδοχής από πλευράς κοινού.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως πως παρά το αμφίβολο της μονιμότητας της συγκεκριμένης αλλαγής, οι πρώτες αντιδράσεις από την αλλαγή του ονόματος των «Dunking Donuts» κρίνονται μάλλον αποθαρρυντικές.

Κάποιοι από τους φίλους του αγαπημένου συνοδευτικού για τον καφέ αναρωτιούνται καταπόσο μετά τη συγκεκριμένη αλλαγή θα εξακολουθεί η εταιρεία να πουλά ντόνατς. Εξάλλου, για τη φίρμα που, ουσιαστικά, εφηύρε την ίδια τη λέξη «Donuts» θα ήταν αναμενόμενο να την κρατήσει στην επωνυμία της για πάντα.