Latest Franchises

  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα
Costa Coffee

Μέσα στον Αύγουστο είχαμε δημοσιεύσει την πώληση της Costa Coffee στην Coca Cola, έναντι 5,1 δισ. δολαρίων (3,9 δισ. λιρών), τη μεγαλύτερη εξαγορά που πραγματοποιεί η Coca Cola τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ποιά είναι όμως τα σχέδια της Coca Cola για την Costa Coffee;

Η συμφωνία, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο της Whitbread, αφορά περισσότερα από 3.800 καταστήματα σε 32 χώρες. Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Whitbread προτίμησε την πώληση από την άλλη εναλλακτική που είχε, δηλαδή να αποσπαστεί η Costa από την μητρική και να συνεχίσει την πορεία της ως αυτόνομη εταιρεία.

Υπενθυμίζεται πως η βρετανική εταιρεία απέκτησε την αλυσίδα Costa το 1995, έναντι του ποσού των 19 εκατ. λιρών, έχοντας τότε μόνο 39 καταστήματα.

Οι μετοχές της Whitbread κατέγραψαν την μεγαλύτερη άνοδο των τελευταίων 19 ετών, όταν αναλυτές χαρακτήρισαν την τιμή πώλησης ως "εκπληκτικά υψηλή".

Οι ετήσιες πωλήσεις της Coca Cola βρίσκονται σε ύφεση από το 2012 καθώς η ζήτηση για αναψυκτικά βαίνει διαρκώς μειούμενη. Γι΄αυτό τον λόγο η εταιρεία αποφάσισε να εισέλθει στον κλάδο των καταστημάτων καφέ, παρά το γεγονός ότι οι ανταγωνιστές της -πλέον- Starbucks και JAB έχουν ήδη κατοχυρώσει πολλά από τα καλύτερα σημεία πώλησης ανά τον κόσμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος James Quincey δήλωσε ότι η εξαγορά θα δώσει στην Coca-Cola ένα παγκόσμιο brand με ζεστά ροφήματα στην κατηγορία των “ταχέως αναπτυσσόμενων, κατηγοριών μέσα στις τάσεις” καφέ.

Οι αυξητικές τάσεις του κλάδου του καφέ ανοίγουν στην Coca-Cola ένα ευρύ ανατπυξιακό φάσμα, όπως:

  • δημιουργία νέων καταστημάτων Costa Coffee

  • χονδρική πώληση καφέ, αλλά και συσκευών καφέ, όπως και έτοιμων ροφημάτων

  • αυτόματες μηχανές πώλησης καφέ

facebook_page_plugin