Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Cafe X 2

Σε μια εποχή που δημιουργούνται ρομπότ για κάθε είδους λειτουργία και δραστηριότητα, προφανώς θα δημιουργούνταν ρομπότ και για την παρακσευή καφέ. Σε αυτό το μήκος κύματος υπάρχει ένα concept το οποίο χρησιμοποιείται ήδη στις Η.Π.Α. στο San Francisco σε τρεις εγκαταστάσειςαπό την Cafe X.

Εμπνευστής της ιδέα είναι ο Henry Hu, ο οπόιος συνέλαβε την ιδέα ύστερα από πολύωρη αναμονή στην ουρά σε μια καφετέρια για να παραγγείλει τον καφέ του. Η κεντρική ιδέα, λοιπόν, ήταν να αναλάβει ένα ρομπότ τις τυποποιημένες κινήσεις μια διαδικασίας παρασκευής ενός καφέ και οι υπάλληλοι να αναλάβουν τα υπόλοιπα. Η ιδέα εντυπωσίασε και τους επενδυτές που μετά την υλοποίηση του πρώτου ρομποτικού καφέ στο Σαν Φρανσίσκο, συγκέντρωσαν κεφάλαια άνω των 5,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο barista- ρομπότ έρχεται να λύσει όλα τα πρακτικά προβλήματα. Υπολογίζει ακριβώς τις ποσότητες καφέ και ζάχαρης προκειμένου να ετοιμάζει με τον πλέον ιδανικό τρόπο το ρόφημα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Τα ρομπότ της Cafe X παρασκεύασαν χιλιάδες καφέδες στη δοκιμαστική περίοδο και οι ποσότητες σφαλμάτων στις αναλογίες ήταν μηδενικές.

Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του συστήματος είναι ότι μειώνει τις καθυστερήσεις στην ουρά. Ο κάθε πελάτης έχει τον δικό του μοναδικό κωδικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή για να παραγγείλει, και βέβαια να παραλάβει το ρόφημα της επιλογή του.