Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Alterego BONUS CARD Kato

Η Alter Ego Bonus Card, το πρόγραμμα πιστότητας της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας ηλεκτρονικού τσιγάρου, εξελίσσεται και πρωτοπορεί αλλάζοντας τους όρους στην επιβράβευση πελατών. Η επιτυχία της ξεπερνάει κάθε προηγούμενο!

Δόθηκαν ήδη πάνω από 1000 δωρεάν συσκευές στο πλαίσιο του προγράμματος πιστότητας

Η Bonus Card, η κάρτα προνομίων και επιβράβευσης αγορών, λειτουργεί στη βάση της συλλογής πόντων για αγορές από τα καταστήματα του δικτύου της εταιρείας. Ωστόσο πλέον, εκτός από την «κλασική» επιλογή εξαργύρωσης πόντων με τη μορφή έκπτωσης στην επόμενη αγορά, η Alter Ego προχώρησε στην ανανέωση της Bonus Card, προσφέροντας ως επιπλέον δυνατότητα την εξαργύρωση πόντων με την απόκτηση μίας δωρεάν συσκευής. Η συγκεκριμένη πρωτοπορία αγκαλιάστηκε από το αγοραστικό κοινό - και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:

Από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο η Alter Ego, επιβραβεύοντας έμπρακτα τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους, διέθεσε μέσω του προγράμματος της Bonus Card, πάνω από 1000 δωρεάν συσκευές.

Η Αlter Ego, η κορυφαία ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου, στηρίζει εμπράκτως το όραμα της για διακοπή του καπνίσματος. Πρωταγωνιστεί έτσι από το 2009 στην ελληνική αγορά, προσφέροντας ασυναγώνιστης ποικιλίας και ποιότητας προϊόντα στους ατμιστές και αναβαθμίζοντας συνεχώς τα προνόμια της Alter Ego Bonus Card.

Σχετικά με την Alter Ego

Η Αlter Εgo πρωταγωνιστεί στην εγχώρια αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου από το 2009. Σήμερα, διαθέτει περισσότερα από 52 καταστήματα και 250 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ η ιστοσελίδα της, www.alterego.gr, αποτελεί το δημοφιλέστερο vaping site στη χώρα. Με όραμα το τέλος του καπνίσματος και γνώμονα την άριστη ποιότητα, τη συνεχή εξέλιξη και τον σεβασμό προς τον πελάτη και το περιβάλλον, η Αlter Εgo έχει δημιουργήσει έναν κόσμο ατμιστικής απόλαυσης, παρέχοντας το πλήρες φάσμα προϊόντων ατμίσματος, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία. Επιπλέον, τα υγρά αναπλήρωσης Αlter Εgo παράγονται στην Ελλάδα, σε εγκαταστάσεις της εταιρείας και είναι τα μόνα που πιστοποιούνται και ελέγχονται σε συνεχή βάση από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Γνώρισε τις λεπτομέρειες της πρότασης franchise της Alter Ego