Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Fpa

Με μείωση του φόρου στην εστίαση ανεβαίνει στην ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώ πληροφορίες θέλουν και να ανακοινώνει μεταξύ άλλων την μη μείωση του αφορολογήτου που είναι να ισχύσει από το 2020.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται από το βήμα της ΔΕΘ να ανακοινώσει μειώση τον ΦΠΑ στην εστίαση από 24% που ισχύει τώρα στο 13%. Είναι ένα μέτρο σίγουρα θετικό που θα τονίσει τα κρατικά έσοδα και ενδεχομένως να λειτουργήσει ευεργετικά για την αποφυγή την φοροδιαφυγής.

Το πρώτο σοκ, η εστίαση βίωσε πριν από μερικά χρόνια, όταν ο φόρος από το 13% εκτοξεύτηκε στο 23%. Στην ουσία η εστίαση βρέθηκε στα βράχια με την ραγδαία αύξηση του ΦΠΑ με την κυβέρνηση τώρα να αναζητά ένα τρόπο να τονωθεί η οικονομία, μιας και πλέον η χώρα έχει αποκτήσει την αυτονομία της.

Παράλληλα, με την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει μία δέσμη κοινωνικών μέτρων με ορίζοντα τετραετίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, βέβαιη θεωρείται η μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις από το 29% στο 26%. Επίσης εξετάζεται η μείωση του πρώτη συντελεστή στην φορολογική κλίμακα από το 22% στο 20%. Όσο αφορά τον ΕΝΦΙΑ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρχουν πρωτοβουλίες για την μείωσή του. Τα ενδεχόμενα για τον φόρο είναι δύο. Μείωση 30% όχι όμως οριζόντια ή μείωση 10% οριζόντια για το 2019 και νέα μείωση έως και 20% το 2020.

Πληροφορίες επίσης θέλουν ότι ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει και την κατάργηση του νόμου για την περαιτέρω μείωση του αφορολογήτου που έχει ψηφιστεί να ισχύσει από την 1/1/2020 κάτι που ίσως να ψηφιστεί μαζί με την κατάργηση των περικοπών στις συντάξεις.

Review Us On Google