Latest Franchises

  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Fpa

Με μείωση του φόρου στην εστίαση ανεβαίνει στην ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώ πληροφορίες θέλουν και να ανακοινώνει μεταξύ άλλων την μη μείωση του αφορολογήτου που είναι να ισχύσει από το 2020.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται από το βήμα της ΔΕΘ να ανακοινώσει μειώση τον ΦΠΑ στην εστίαση από 24% που ισχύει τώρα στο 13%. Είναι ένα μέτρο σίγουρα θετικό που θα τονίσει τα κρατικά έσοδα και ενδεχομένως να λειτουργήσει ευεργετικά για την αποφυγή την φοροδιαφυγής.

Το πρώτο σοκ, η εστίαση βίωσε πριν από μερικά χρόνια, όταν ο φόρος από το 13% εκτοξεύτηκε στο 23%. Στην ουσία η εστίαση βρέθηκε στα βράχια με την ραγδαία αύξηση του ΦΠΑ με την κυβέρνηση τώρα να αναζητά ένα τρόπο να τονωθεί η οικονομία, μιας και πλέον η χώρα έχει αποκτήσει την αυτονομία της.

Παράλληλα, με την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει μία δέσμη κοινωνικών μέτρων με ορίζοντα τετραετίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, βέβαιη θεωρείται η μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις από το 29% στο 26%. Επίσης εξετάζεται η μείωση του πρώτη συντελεστή στην φορολογική κλίμακα από το 22% στο 20%. Όσο αφορά τον ΕΝΦΙΑ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρχουν πρωτοβουλίες για την μείωσή του. Τα ενδεχόμενα για τον φόρο είναι δύο. Μείωση 30% όχι όμως οριζόντια ή μείωση 10% οριζόντια για το 2019 και νέα μείωση έως και 20% το 2020.

Πληροφορίες επίσης θέλουν ότι ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει και την κατάργηση του νόμου για την περαιτέρω μείωση του αφορολογήτου που έχει ψηφιστεί να ισχύσει από την 1/1/2020 κάτι που ίσως να ψηφιστεί μαζί με την κατάργηση των περικοπών στις συντάξεις.